Надежди БГ Наш "Супергерой" на Детската Евровизия

balgari.bg

Наш "Супергерой" на Детската Евровизия

"Малкия Джон Бон Джоуви" - така наричат Иван Иванов от Горна Оряховица.
Петокласникът се занимава с музика от шестгодишен. Пее във вокален състав "Патиланци" в читалище "Напредък 1869" в родния си град. Година по-късно започва да се изявява като индивидуален изпълнител. Трупа опит като солист във вокален състав "Нова музика".
Има над 30 грамоти, медали, статуетки и дипломи от участия в конкурси. Голяма част от тях са с международно признание. Завоювал е първо място на фестивала "Ghiocelul de argint" в Румъния през 2009-а, единствен той представя България на финалите на Европейски попконкурс "Берлинска перла" в Германия и се връща с втора награда. Получава сертификат за отличие от фондация "Димитър Бербатов" като финалист за Голямата награда за постижения в област "Изкуства" за 2009-а.
Първи е на Международния фестивал на изкуствата "Речни ноти" в Тутракан през 2010-а.
През февруари същата година пее с бигбенда на БНР. Участва в закриването на 19-ия международен фестивал на изкуствата "Славянски базар" в Беларус. Друг български изпълнител никога не е пял на гала-концерта на този форум.
Иван тренира футбол и танцува хип-хоп, увлича се и от компютърните игри. Негови музикални идоли са Адам Ламбърт, Бон Джоуви, Васил Найденов, Графа, групите, "Скорпионс" и "Куин".
С песента "Супергерой" малкият Иван Иванов участва на Детската Евровизия`2011 в Ереван, където остана осми сред 13 участници.

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови