Надежди БГ Бг звезда изгрява в Холивуд

balgari.bg

Бг звезда изгрява в Холивуд

Късометражният филм "Morning Calm" ("Утринен покой") - режисьорски и сценарен дебют на Радослав Добрев, ще бъде представен на българските почитатели на седмото изкуство повремена фестивала "Любовта е лудост" във Варна.
Руди Добрев пише сценария, режисира, играе главната роля и сам финансира лентата, която е класирана в Топ 20 сред късометражните филми, представени на фестивала във Венеция.
Творбата разказва историята на младеж, който е дълбоко депресиран след смъртта на приятелката си и се опитва да бъде с нея в сънищата си.
Радослав Добрев стъпва на сцена едва петгодишен, но ппробивът исва през 1992 г. в минисериала "Златни години" на италианската телевизия RAI.
През 2005 г. Руди се мести в Щатите, тук се подготвя за актьорската работа при Дебора Акуила в "Акуила-Моронг Студио" в Ел Ей, учи и в Лондонската академия за музика и драматично изкуство.
В Америка Руди се снима най-напред в документалната тв лента "Кралете на Вавилон", където изпълнява ролята на Александър Велики.
Следват участия в нашумелите тв поредици "Вероника Марс", "Звеното", Veronica Mars, ИОт местопрестъплението: Ню Йорк", "Закон и ред: Лос Анджелис", "Дните на нашия живот".
Освен актьор и режисьор Руди Добрев е лицензиран пилот. Владее няколко езика.

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови