balgari.bg

Мениджърът

altНосителят на приза "Мениджър на годината" за 2008-а - инж. Валентин Трифонов, е изпълнителен директор на "Приста oйл" ЕАД.
Валентин Трифонов е инженер-химик, завършил е технология на горивата във ВХТИ - София. От 1970 до 1997 г. работи в плевенския нефтохимически комбинат "Плама". От октомври 1997-а е изпълнителен директор на "Приста ойл" и участва в създаването на дъщерни фирми в Румъния, Югославия, Македония, Турция и Украйна с цел осъществяване на търговска дейност с продукти, произведени от компанията.
Повече от десетилетие инж. Валентин Трифонов работи за създаване на модерна производствена база, високотехнологично производство и значително разширяване на продуктовата гама на "Приста ойл". Моторните масла с марката на фирмата са получили официални одобрения от световноизвестни фирми - двигателостроители, като МАН, "Фолксваген", "Волво" и др. "Сименс" пък са си харесала трансформаторното масло на "Приста Ойл".
Инж. Трифонов ръководи компанията с екологична мисъл в съзнанието си и със стремежа да сбере успяващ екип от специалисти.
Непростимите грехове според инж. Трифонов са кражбата - малка или голяма, и любовта към чашката, особено когато се отразява на работата.

Източник: http://2008.manager.bg

Етикети:
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

За кои големи българи искате да разкажем, кого още да включим в своеобразния ни каталог на българщината? Предложенията си пращайте чрез нашата форма за контакт.

Търсене в БЪЛГАРИ.bg

Търсене с google