Бизнес Туризъм Жена в бизнеса

balgari.bg

Жена в бизнеса

altПетя Славова е председател на Съвета на директорите на "Феста Холдинг". Дейността на компанията е насочена към придобиване и управление на инвестиции и активи в областта на банковото дело, недвижимите имоти, туризма, хотелиерството, винопроизводството и лозарството. Славова е председател и на Надзорния съвет на Инвестбанк.
Завършила е "Счетоводство и контрол" във Варненския икономически университет, след това специализира мениджмънт и стопанско управление в Софийския университет. В бизнеса влиза през 1991-ва. Обявена е за бизнесдама на 2003-та в конкурс на вестник "Ние, жените".
Компанията "Черноморско злато", част от "Феста Холдинг", е организатор на ежегодните празници "Море от вино" в Поморие, които тази година се провеждат за осми път.
Холдингът спонсорира Яворовите дни в градчето, а на варненските деца и на малките гости на морската столица доставя огромна радост с танца на делфините в делфинариума, където са инвестирани повече от 1 милион евро за последните четири години.
За трудностите, с които една жена трябва да се пребори на бизнеспопрището, Петя Славова споделя пред "Български дипломатически преглед".

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

За кои големи българи искате да разкажем, кого още да включим в своеобразния ни каталог на българщината? Предложенията си пращайте чрез нашата форма за контакт.