Добрини Пъстро и безопасно

balgari.bg

Пъстро и безопасно

В шест града ще изгради детски площадки холдинг "Белла България". Повече от 50 хиляди души се включиха в гласуването за техните места на специално създадения сайт.
Благодарение на инициативата "Повече сигурни места за щастливи игри" пъстри кътове за малчугани през 2010-а ще получат София, Варна, Пловдив, Габрово, Перник и гара Елин Пелин.
Предстои да бъдат избрани и конкретните места в тeзи градове, където да се намират площадките, това също ще стане чрез онлайн-гласуване, след като съответните общини определят възможните местоположения.
Утешителни награди получават Добрич и Раднево - "Белла България" ще освежи детските съоръжения на съществуваща детска площадка в двата града.
Проект "Повече сигурни места за щастливи игри" започна в края на декември миналата година. Социалноотговорната инициатива е дългосрочна - по шест нови площадки годишно ще дарява холдингът на голями и малки градове у нас. Площадките са проектирани в съответствие с европейските и националните изисквания за безопасност. Пилотната се намира в пловдивския квартал "Тракия" и радва деца и родители от юни 2009-а.
Мощния хранителен холдинг със здрава десница управлява Елза Маркова. Тя е завършила Университета по хранителни технологии в Града под тепетата, има следдипломна квалификация от Висшия икономически институт и притежава междунардния сертификат "Нови европейски стандарти и търговски изисквания".
Преди да оглави най-голямата компания за хранителни продукти в страната, Маркова е била водещ експерт в бюджетната сфера. Днес тя е председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците за Южна България.

Словесен портрет на Маркова като човек и мениджър рисува списание"Тема"

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови