Феномени Тя разчита космически послания

balgari.bg

Тя разчита космически послания

altМариана Везнева е архитект по образование. Специалист е по паметниците на културата.
Везнева е сред българските феномени, владеещи контактьорство и прогностика. Член е на методичния съвет на Международната академия по информатизация към ООН, на Националното дружество по психотроника и на Съюза на екстрасенсите. Лауреат е на наградата "Златен феномен".
За себе си казва, че от дете я вълнува тайнственото, свръхестественото. смята, че е наследила дарбата, тъй като много нейни родственици са с ясновидски или лечителски способности, предсказват бъдещето или владеят телепатията.
През 1981 г. Мариана Везнева сънува образите на двама мъже и една жена, облечени в бяло. Нарича ги Учителите. Учителите "преподават" на Везнева в сънищата й теософско познание.
Духовните знания Везнева овладява на универсалния космически език на символите и алегориите. Учителите оставят на Мариана Ключа на Шамбала - символичен знак за разкриване на Тайните истини, тълкуване на Послания с алегории и символи, получаване на Откровения.
Мариана Везнева е известна по цял свят с изследванията си на житните кръгове.
Българският феномен смята, че техните послания са адресирани до цялото човечество и се отнасят до появата на Шестата раса с отворено Трето око, която поява ще е съпроводена от природни бедствия и космически катаклизми.
Везнева е автор на поредиците "Тайната школа" и "Тайното слово", както и на самостоятелните изследвания "В очакване на Апокалипсиса" и "Зодиакът".

Източник: www.vezneva-pictograms.com

Още за феномена Мариана Везнева - на usuri-bg.net
 

Етикети:
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

За кои големи българи искате да разкажем, кого още да включим в своеобразния ни каталог на българщината? Предложенията си пращайте чрез нашата форма за контакт.

Търсене в БЪЛГАРИ.bg

Търсене с google