Феномени Разгневеният ангел

balgari.bg

Разгневеният ангел

Феноменът Вера Кочовска е родена на 27 юли 1945 г. в Перник.
Баща й почива, когато тя е още дете. Израства в дома за сираци в Кочериново.
На 12 години Кочовска претърпява автомобилна злополука, при която�получава тежки травми. В пернишката болница детето лежи близо две месеца в кома. Цяла година е в гипсово корито. По време на клиничната смърт Вера вижда себе си отгоре, преминава през дълъг бял тунел и попада в ослепително красив свят, където среща духове на свои близки и на непознати същества от светлина. След излизането от камата Кочовска установява, че вижда как работят вътрешните органи на хората. Месец по-късно открива, че може да чете мисли и знае какво ще се случи на следващия ден, а очите й от кафяви стават теменуженосини.
Вера Кочовска е близка с Ванга, двете разговарят дълго, когато Вера гостува на пророчицата.
Феноменът на Кочовска се проявява в предсказване на бъдещи събития, установяване на здравословни и битови проблеми, насочване на хората към даден лекар.
По време на сеанс феноменът фосфоресцира, а от устата й излизат невидими с просто око лечебни лъчи. Тя ги нарича "прана", а учените не са разгадали състава им. Проф. Йошио Мичи от Токио обаче ги е регистрирал с компютър. По време на пътешествие в астралите кръвното на Кочовска скача до уникалната стойност 360. От много години тя почти не спи - подремва около 2 часа на денонощие. След прекарания в края на 80-те инсулт наследницата на Ванга "обръща" посоките - ако имате болка в лявото слепоочие, Вера я "вижда" в дясното.
При гостуването си в Япония през 1999 година Кочовска е поканена в императорското семейство, където предсказва годежа на принц Хирохито. В Страната на изгряващото слънче българският феномен разгадава и къде се намира древната столица на владетелката Химико.
Реският професор Андрей Брюховецки, директор на Клиниката за възстановителна интервенционна неврология и терапия "Нейровит" в Москва, където се прилага лечение със стволови клетки, също изследва Кочовска.
В началото на април 2004 г. проф. Брюховецки документира уникалните способности на българката чрез магнитнорезонансни томографски снимки. Апаратурата запечатва светещо поле в областта на очите и отзад на тила. Светлината е силна, напомня ореола на светците. Структурата, която апаратът отчита, е извън тялото, но има същата плътност.
Автори на книги за Кочовска са журналистката Капка Георгиева, писателката Лиляна Серафимова, документален филм за нея снима Стилиян Иванов.
"Вера Кочовска е разгневеният ангел, наказан да помага на българите в момент, когато все повече българи не искат да бъдат българи", казва за нея Румен Леонидов.
Кочовска е носител на Почетен знак на президента, връчен й през 2006-а "за изключителните й постижения като народен лечител, за нейната благотворителност и за помощта, която оказва на нуждаещите се".
Ясновидката почина в дома си в Плевен на 11 февруари 2011 година.

Етикети:
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

За кои големи българи искате да разкажем, кого още да включим в своеобразния ни каталог на българщината? Предложенията си пращайте чрез нашата форма за контакт.

Търсене в БЪЛГАРИ.bg

Търсене с google