Герой на деня Х факторът известен

balgari.bg

Х факторът известен

Рафи Бохосян от Бургас победи в шоуто за таланти "X-Factor" по Нова телевизия. В първото издание на световното реалити през 2011-а у нас той спечели почитателите на музиката с изпълненията на "Just А Jigolo" на Луи Прима, с която се яви и на кастингите за шоуто, "Ах, морето" в дует с Тони Димитрова и "It`s A Man`s World" на Джеймс Браун.
Рафи е роден на 29 януари 1993-та. С музика се занимава от най-ранни детски години, негов учител по пеене в Бургас е Кина Христова от читалище "Пробуда". През март Рафи печели песенния конкурс "Сезони" в родния си град, в който участва и съперникът му от музикалното реалити Богомил Бонев.
Като дете Рафи е бил омагьосан от илюзионното изкуство, самият Астор го е канил за свой асистент на сцената, но фокусите си остават само хоби на талантливия бургазлия. 
Рафи учи в Търговската гимназия в Бургас, свири на барабани, занимава се с фотография и е председател на клуб "Култура" към Сдружение "Младежки глас". Участва в организацията на концерти като режисьор и сценарист. Усвоява и занаята на диджея.

Чуйте го с Тони Димитрова тук
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

За кои големи българи искате да разкажем, кого още да включим в своеобразния ни каталог на българщината? Предложенията си пращайте чрез нашата форма за контакт.

Търсене в БЪЛГАРИ.bg

Търсене с google