Герой на деня Българин оглави Панаирния съюз

balgari.bg

Българин оглави Панаирния съюз

altПредседателят на Съвета на директорите на Интер Експо и конгресен център – София, инж. Иван Иванов поема президентството на Централноевропейския панаирен съюз CEFA (Central European Fair Alliance) за 2010 г., информира http://news.expert.bg.
Иванов е избран на поста на годишното Общо събрание на CEFA, което се състоя на 3 юли в Клагенфурт – Австрия.
Едногодишният мандат на Иванов ангажира още повече столичния изложбен комплекс в утвърждаването на международните форуми, организирани в София, като важен лост за стимулиране на търговските връзки между страните.
Изложбената сфера има свой принос в търсенето на нови възможности и пазари за родния бизнес чрез по-тясно сътрудничество и делови контакти между организаторите и участниците в международните изложения.
CEFA има 22 члена, обединени в усилията си да превърнат Централна и Югоизточна Европа в по-значимо място за търговски панаири и изложения с международно значение. Сред тях са организаторите на търговски изложения от Белград, Братислава, Букурещ, Будапеща, Будва, Грац, Клагенфурт, Мюнхен, Нови Сад, Пловдив, Порденоне, Прага, Сараево, Скопие, София, Виена, Загреб и др.
Догодина Общото събрание на CEFA ще се проведе в нашата столица.


 

Етикети:
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

За кои големи българи искате да разкажем, кого още да включим в своеобразния ни каталог на българщината? Предложенията си пращайте чрез нашата форма за контакт.

Търсене в БЪЛГАРИ.bg

Търсене с google