Герой на деня Красива посланичка на здравето

balgari.bg

Красива посланичка на здравето

altПевицата Александра Раева се посвети на благотворителна кауза, съобщи www.slava.bg. Алекс е лице на кампания на Фондация "И аз мога", която подпомага семействата на деца с увреждения.
Тазгодишният форум "Алея на здравето", стартиращ на 28 октомври, е поканил "И аз мога" да участва със собствен щанд, където ще се продават аксесоари с логото на фондацията, а средствата ще идат за създаването на център за деца с аутизъм в Пловдив. Посланик на здравословния начин на живот е певицата Алекс Раева, която е и социално ангажирана с каузите.
Александра Раева стана известна като блестяща беквокалистка на култовата група "Ку-ку бенд" в "Шоуто на Слави". След раздялата си с предаването Алекс се занимава с мода, за да се върне в началото на тази година към първата си любов - музиката.
Александра записа песента "Baby" на Миро Гечев и Дари Орешкова, а "Юнивърсъл мюзик Франс" сключи договор с изпълнителката да пуска парчето в 200 радиостанции във Франция и да го включи в сборен албум редом с имена като Боб Синклер и Роби Ривера, информира http://paper.standartnews.com.

 

Етикети:
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

За кои големи българи искате да разкажем, кого още да включим в своеобразния ни каталог на българщината? Предложенията си пращайте чрез нашата форма за контакт.

Търсене в БЪЛГАРИ.bg

Търсене с google