balgari.bg

Холивуд носи Diev

Георги Методиев обува холивудски величия. По света го познават като Джио Диев - това е неговата марка в царството на обувката.
16-годишен, Джио кандидатства по програма за обмен на ученици и заминава за Флорида. По-късно заминава в за Ню Йорк. Приемат го в университета с пълна стипендия. Есето му на тема "Моят герой в живота" е посветено на Мадона. Джио изучава графичен дизайн и комуникации. 
Когато е в 4-ти курс, от Кариерния център на университета го изпращат на интервю в "Шанел". В известната марка го взимат като като асистент в отдела за опаковките на червила и ружове. Година и половина скицира, изчислява технически данни, поддържа връзки с фабриката във Франция. След това работи като пиар за известни модни компании, като "Фере", "Фенди", "Мисони".
За да стане дизайнер на обувки, заминава за Италия. Започва стаж в "Маноло Бланик". Осем месеца по-късно те вече произвеждат модели с неговото име. Работи за "Кавали", за "Долче и Габана". 
В момента неговите обувки са хит във филмовата гилдия. Струват между 800 и 2000 долара. Първата знаменитост, която ги слага на червения килим, е Роуз Бърн ("Троя"). Сред клиентите му са Мери Джей Блайдж, Брук Шийлдс, Ким Кардашиян, Майли Сайръс, Дрю Баримор.

Вижте още любопитни неща за младия дизайнер на http://jenite.bg
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

За кои големи българи искате да разкажем, кого още да включим в своеобразния ни каталог на българщината? Предложенията си пращайте чрез нашата форма за контакт.

Търсене в БЪЛГАРИ.bg

Търсене с google