Красота БГ Рекордьорка по хубост

balgari.bg

Рекордьорка по хубост

altДенис Димитрова кандидатства за вписване в Книгата на Гинес с необичайно постижение - младата красавица има десет корони от конкурси за красота, което е рекорд сред момичетата на нейната възраст.
Денис е сред най-титулованите български модели. Едва на 16 (на върши ги на 2 юли), русата грация е печелила титлите Miss Belleza Senior-Teen Internacional в Доминикана, Мини мис Вселена, "Принцеса на лятото" от Лаго ди Гарде, Италия, "Супермодел" в Солт Лейк сити, "Блондинка топмодел" и др.
Победният й поход по световните сцени стартира, когато е на трийнайсет. През 2006-а печели световния конкурс за красота "Miss Playa International 2006" в курорта Барсело Капела, Доминиканска република, като елиминира 101 претендентки от всички континенти. Тогава Денис получава и специалната награда за най-добре представен национален костюм.
Тийнейджърката е лице на Международната асоциация на блондинките, взима участие в благотворителни инициативи, свързани с опазването на чистотата в градовете, хуманно отношение към животните и т. н.
Денис Димитрова още е ученичка, смята след завършването на средното си образование да учи в Театралната академия. Говори английски и руски език, обича да танцува, да излиза с приятели и да сърфира в Интернет.

Източник: http://curious.actualno.com

Тежка ли е "миската" корона, Денис споделя пред www.kafene.bg.
 

Етикети:
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови