Красота БГ Наша тийнейджърка е "Мис Континент"

balgari.bg

Наша тийнейджърка е "Мис Континент"

alt13-годишната Мирела Спасова от София се окичи с титлата "Мис Континент" и "Мис Телевизионна звезда" в първото издание на международния конкурс "Little Miss & Mister Continents 2009"в Анталия, разказва "24 часа".
Според регламента на красивата надпревара журито оценява красотата, таланта и интелигентността на участниците. Младата българка грабва съдниците с ума и екзотична красота. Мирела отговаря на всички въпроси на английски, рецитира стихотворение, написано на английски, организаторите харесват текста за химн на конкурса за следващото му издание.
15-членното международно жури от модели, дизайнери, бизнесмени и собственици на модни къщи се впечатлява от тоалета на Мирела - в най-важната част от шоуто българката се представя в автентична народна носия на булка от ХVIII век, като преди това е показала дрехи на български модни къщи.
В света на красотата Мирела попада случайно. През пролетта на тази година тя става част от звездното семейство на "Best Child Model of the World". Харесват я за модел на известна гръцка марка детски облекла. През лятото я обявяват за "Мини мис" на България.
Най-красивата тийнейджърка в света учи в столичното 125-о училище, знае немски и английски, свири на пиано и играе тенис.

Етикети:
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови