Безпаричие пропъди от България синовете на Борис Гуджунов

0

- Advertisement -

 По-малко от 5 години след смъртта на Борис Гуджунов семейството му се разпада. Безпаричието застигна и двамата синове на легендарния певец, които вече са емигранти.

 Докато първородният му наследник Александър, който е от първия му брак, от доста години е във Великобритания, сега и малкият му син Кристиян взел решение да се откаже от музиката и да замине да търси късмета си в Дубай. Известно е, че по-голямото от двете момчета на Гуджунов живее скромно в Англия и си вади хляба като барман.

 Емилия- първата съпруга на Борето, също трудно свързвала двата края и продавала билетчета в метрото. Макар да са от един и същ баща, двамата синове на певеца не поддържали връзка помежду си. Големият му наследник нямал представа, че брат му Крис от вече седем месеца е част от екипажа на авиокомпанията на Обединените арабски емирства. Засега Кристиян бил доволен от заплащането и от възможностите да пътува и опознава целия свят, но продължава да го боли че не е сбъднал мечтата си да пробие на музикалната сцена.

 Той е завършил актьорско майсторство, въпреки че изцяло е наследил гласовите данни на баща си. Преди време се опита да изгрее на голямата сцена, явявайки се в не толкова успешното шоу на Маги Халваджиян „Пееш или лъжеш“, но след това към него нямаше интерес и не успя да направи музикална кариера най-вече заради липса на средства .

Приживе Борис Гуджунов взимаше унизително ниска пенсия и не можа да оставя на децата си почти нищо освен скромния си апартамент в Люлин, където живее втората му съпруга Елжбета. Певецът от любимите на поколения българи трио „Бо-Бо-Бо” до последно живее с мъката, че не можа да подсигури добър живот на децата си. В едно от последните си интервюто дори направи покъртително признание:

“ В очите на сина ми съм една плюнка!“, визирайки по-малкия си наследник Кристиян, който се ражда непланирано, когато Гуджунов е вече на 52 години. Въпреки че приятелите на големия изпълнител след смъртта му направиха няколко благотворителни инициативи за да го подпомогнат, Крис все пак не можа да се реализира у нас пише „Ретро”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки