Актриса от „Момчето си отива“ оцелява без ток и храна, но гони всички желаещи да я спасят

0

- Advertisement -

Актрисата Христина Русева, станала звезда с ролята си във филма „Момчето си отива“, продължава да мизерства без ток и храна, но отказва всякакъв вид помощ, споделят хора от Сливен, където Русева живее.

След като сливналии научават от медиите за тежкото положение, в което е изпаднала, те решават да организират кампания в нейна помощ. „За съжаление, нямаше резултат от кампанията. Оказа се, че самата тя не приема помощи и не иска помощ. Така че с нищо не ѝ се помогна. Съжалявам за което, но фактът, че тя отказва помощ, ни отказа от тези наши действия“, каза пред „Ретро“ организаторката на инициативата – Катерина Василева. Благородната дама допълни, че някогашната филмова звезда живее на една от централните улици в Сливен и до ден днешен често я виждат да стои по пейките там и да яде остатъци от ябълки.

„Знам, че се е отдала на алкохола. Това е, което съм чувала. Разговор с нея е трудно да се проведе. Отбягва хората, явно живее в неин си свят“, казва Катерина, като допълва, че не е наясно какво точно е здравословното състояние на Русева, има ли изобщо някакви доходи и живи роднини.

Припомняме, че преди година се разбра, че актрисата от 25 лета живее в абсолютна мизерия, без в жилището ѝ да има електричество. Апартаментът на някогашната красавица бил в окаян вид, а таваните всеки момент щели да се срутят върху главата ѝ. Входната ѝ врата била изгнила и стояла денонощно отворена, тъй като Христина нямала пари да ремонтира бравата или да си купи катинар. Обичайно обаче била в що-годе приличен вид – чиста и добре облечена.

Не седяла по земята, а обикновено можела да бъде срещната в центъра на града. Не желаела да общува с представители на институции, нито с доброволци, макар да ѝ е предлагано да бъде настанена в дом за възрастни. В града се говори, че преди време била в център за хора с психически заболявания, но го напуснала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки