Българин предлага уникално решение: Вода от пирамида, построена от марсианци, срещу коронавирус (Подробности)

0

- Advertisement -

В дните на извънредно положение заради опасността от зараза с коронавирус познатият с усилията си да популяризира пирамидата край габровското село Петко Славейково Величко Трифонов обяви, че мястото може да лекува тежката зараза. Мъжът е убеден, че след като водата от подножието на изкуствената пирамида е излекувала него, това може да стане с всеки човек.

Трифонов е на 82 години. Преживял е тежък инсулт и тежка катастрофа, като е бил на косъм от смъртта. Днес няма и следа от пораженията. Само преди месец лекари са шокирани от неговите изследвания, за които казват, че са на младеж, а не на възрастен човек. „Това е резултат от редовното ми пребиваване на върха на пирамидата край родното ми село и от водата, която пия. Тази вода извира на няколко места в подножието на пирамидата“, казва пред „Уикенд“ Величко Трифонов.


„В сложната обстановка искам да предложа един доста лесен, достъпен и бърз за изпълнение начин за лечение на Ковид-19. Болните, а и всеки, който желае, може да се подложи на енерготерапия с помощта на енергизирана с геомагнитни излъчвания вода. Тази вода дава допълнителен заряд на човешкия организъм. Енергията й осигурява правилното му функциониране и предпазва от зловредни болестни атаки“, убеден еВеличко Трифонов.
Той от години се опитва да популяризира лечебното място край Петко Славейково, като настоява, че става въпрос за изкуствено пирамидално съоръжение, изградено неизвестно от кого в дълбока древност.

Изследванията му показват, че римляните са знаели за лечебната сила на върха на съоръжението и на водата, която извира в подножието. „Геомагнитното излъчване на върха на пирамидата и енергизираната от геомагнитната енергия на земята вода са познати от дълбока древност. Особено интересен е този извор, който са ползвали още римляните край днешното Петко Славейково. В знак на благодарност те са построили църква, като са я нарекли на името на Света Петка, закрилница на лечителите“, разказва Трифонов и допълва, че дори петричката пророчица Ванга е препоръчвала да се пие вода за лекуване от подножието на пирамидата. Казвала, че някога на мястото имало храм на Света Петка и светицата продължава да е закрилница на района, както и на цяла България.  
Мястото край габровското село става все по-известно и от няколко години българи и чужденци пристигат, за да се изкачат на пирамидата. Трифонов вярва, че нейната сила трябва да се „впрегне“ в цял комплекс за лечение – балнеосанаториум, който непременно ще привлича хора от цял свят за евтино и дори безплатно лечение със силата на земята и водата.

„Геомагнитната енергия е тази, която държи в равновесие цялата Вселена. Благодарение на нея се осъществяват всички движения на галактики, слънчеви системи, планети. Благодарение на нея се движи нашето сърце, нашата кръв и самите ние“, разпалено обяснява Величко Трифонов.


„Енерготерапията с помощта на енергизирана с геомагнитни излъчвания вода няма как да не е лечебна. Последната влиза в роля на батерия, която геомагнитните излъчвания зареждат. Изпита, тя дава допълнителен заряд на човешкия организъм и го пази от зловредни болестни атаки. Защо да не унищожава и Ковид-19?“, пита Трифонов, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки