Дъщерята на баш Майстора разделена с децата си! Спи в пуст хотел в Нидерландия, сади цветя и лук

0

- Advertisement -

Веселина Господинова –  дъщерята на комедийния актьор Кирил Господинов е блокирана в Нидерландия заради пандемията. Принудена от безработицата тя заминава в Холандия през февруари, научи Balgari.bgч

Във Варна, откъдето е Кирил Господинов, тя оставя двете си деца и съпруга си. Първо отива при приятелка в Германия, но като чува че в съседен град са починали 27 души от коронавирус, решава да замине за Холандия. Там си намира добре платена работа като градинар в хотел в южната част на страната, близо до Белгия и Германия. Длъжността й изисква да садя цветя и лук. Престоят й съвпада с обявяването на пандемията и поради тази причина не може да помръдне.

 В хотела, в който доскоро работила  пустеели всички 55 стаи.

Тя спи сама в сградата.

Тъй като правителството на Нидерландия реши по време на пандемията никой да не бъде уволняван, щерката на баш  Майстора ще получава помощ в рамките на 70% от заплатата си до юни, след това още не знае какви разпоредби ще излязат.

 Веселина споделя, че в момента не е длъжна да работи, но сади цветя, моркови, лук. Има опит в отглеждане на зеленчуци, тъй като е живяла в селска къща на 20 километра от София. Това става след като ражда сина си Кирил. В селския си дом актрисата и мъжът й поддържали 2 декара градина, имали и коне. Идеята е била прекъсната от липсата на артистична работа, което е в кръвта на талантливата наследница на Кирил Господинов и професор Мирослава Кортенска, пише „Минаха години”.

 Децата ми липсват, но няма как да се прибера в България сега”, реалистка е Господинова. През последните две години тя възроди огромната популярност на баща си. Написа книга за него и подготви изложба, с която посети много градове от страната.

Прегледана: 18276

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки