Дъщерята на баш Майстора разделена с децата си! Спи в пуст хотел в Нидерландия, сади цветя и лук

0

- Advertisement -

Веселина Господинова –  дъщерята на комедийния актьор Кирил Господинов е блокирана в Нидерландия заради пандемията. Принудена от безработицата тя заминава в Холандия през февруари, научи Balgari.bgч

Във Варна, откъдето е Кирил Господинов, тя оставя двете си деца и съпруга си. Първо отива при приятелка в Германия, но като чува че в съседен град са починали 27 души от коронавирус, решава да замине за Холандия. Там си намира добре платена работа като градинар в хотел в южната част на страната, близо до Белгия и Германия. Длъжността й изисква да садя цветя и лук. Престоят й съвпада с обявяването на пандемията и поради тази причина не може да помръдне.

 В хотела, в който доскоро работила  пустеели всички 55 стаи.

Тя спи сама в сградата.

Тъй като правителството на Нидерландия реши по време на пандемията никой да не бъде уволняван, щерката на баш  Майстора ще получава помощ в рамките на 70% от заплатата си до юни, след това още не знае какви разпоредби ще излязат.

 Веселина споделя, че в момента не е длъжна да работи, но сади цветя, моркови, лук. Има опит в отглеждане на зеленчуци, тъй като е живяла в селска къща на 20 километра от София. Това става след като ражда сина си Кирил. В селския си дом актрисата и мъжът й поддържали 2 декара градина, имали и коне. Идеята е била прекъсната от липсата на артистична работа, което е в кръвта на талантливата наследница на Кирил Господинов и професор Мирослава Кортенска, пише „Минаха години”.

 Децата ми липсват, но няма как да се прибера в България сега”, реалистка е Господинова. През последните две години тя възроди огромната популярност на баща си. Написа книга за него и подготви изложба, с която посети много градове от страната.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки