Софийската филхармония представи есенния си полусезон 2020/2021г. по цветове

0

- Advertisement -

Маестро Найден Тодоров разказа подробности за програмите, за солистите и диригентите в Софийската филхармония, които са поканени и за това, какви цели са си поставили като оркестър през полусезон Есен 2020/2021г. Това се случи в онлайн пресконференция.

Есенният полусезон на Филхармонията ще бъде представен в няколко абонаменти цикъла. Те носят имената на цветове.

„Всеки от Вас може да си избере един или повече любими цвята и да рискува, за да види с какво неговия любим цвят ще го изненада. А може да си избере любим изпълнител и да види в кой цвят сме го видели ние“, обясни маестрото.

„Трябваше още по-рано да обявим целия сезон за 2020/2021 да обявим програмата за сезона, но така се случи заради извънредното положение, а и решихме да обявим само полусезона, защото ако се наложат някакви бъдещи промени да не Ви притесняваме с корекции, а направо да Ви представим програмата“, коментира Найден Тодоров.

„Ние наистина надграждаме, но нещата се случват различно, защото някои артисти трябваше да бъдат преместени като дати, а други събития също. Това, което ние сме разчитали, че ще имаме надграждане и като публика“, каза още той.

ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ВСИЧКИ АБОНАМЕНТИ И ПРОГРАМАТА КЪМ ТЯХ, КАКТО И ДА СИ ЗАКУПИТЕ БИЛЕТ!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки