Бойко отсече: Мафията иска да свали властта, няма да подам оставка!

0

- Advertisement -

Премиерът Бойко Борисов отсече, че мафията иска да свали властта по време на посещението си в Центъра за деца с онкохематологични заболявания в село Опицвет. „Затова ги дразним – защото няма какво да покажат. Искат оставка, защото не знаят какво да се прави. Ще видите в следващите месеци как ще се развие кризата по света. Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е по улиците и иска оставка, намериха си и водач“, заяви той, като се включи с жива връзка във фейсбук.

Борисов е придружен от вицепремиера Томислав Дончев. Съоръженията са изградени с помощта на дарители, сред тях е и футболистът Стилиян Петров. Той дари парите от бенефисния си мач за построяването му.

„Станало е прекрасно. Стилиян Петров е добър човек“, каза министър-председателят. В центъра има условия за спорт, плувен басейн и всички удобства, за да бъдат децата със семействата си. „Като оправим магистралата, ще оправим и тук пътя“ каза премиерът на случайно минаващ шофьор, който му отвърна „Жив и здрав да си“.

    „Това толкова ги дразни другите – че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова искат оставка, но няма да има, защото не виждат кой е по-способен. Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е“, каза Борисов.

Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка.  Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх“, завърши той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки