Ученици с петиция срещу електронното обучение в Пазарджик

0

- Advertisement -

Учениците  от Математическата гимназия в Пазарджик организираха петиция срещу електронното обучение, която среща голяма подкрепа в социалните мрежи. 

До седмица петицията ще бъде изпратена до  министерството на образованието. Според Радост Гогова от 10-и клас, която е една от организаторите на допитването, ефектът на дистанционното обучение е обратен.

„Ние много добре осъзнаваме, че в момента обстоятелствата са изключително трудни, но когато в момента сме пуснати в електронно обучение, шансът да се разболеем е много по-голям сега, отколкото когато сме на училище, защото когато сме на училище поне спазваме някакви противоепидемични мерки. Там трябва да сме с маски, трябва да сме с дезинфектанти. Проверяват сутрин температурата. 95% от нашите преподаватели предпочитат присъствената среда. Когато има един заболял в класа, хората преминават в карантина. Това го подкрепяме, тъй като това е най-добрият начин, по-който можем да се предпазим. Когато сме здрави, просто няма никакъв смисъл“, коментира ученичката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки