Ученици с петиция срещу електронното обучение в Пазарджик

0

- Advertisement -

Учениците  от Математическата гимназия в Пазарджик организираха петиция срещу електронното обучение, която среща голяма подкрепа в социалните мрежи. 

До седмица петицията ще бъде изпратена до  министерството на образованието. Според Радост Гогова от 10-и клас, която е една от организаторите на допитването, ефектът на дистанционното обучение е обратен.

„Ние много добре осъзнаваме, че в момента обстоятелствата са изключително трудни, но когато в момента сме пуснати в електронно обучение, шансът да се разболеем е много по-голям сега, отколкото когато сме на училище, защото когато сме на училище поне спазваме някакви противоепидемични мерки. Там трябва да сме с маски, трябва да сме с дезинфектанти. Проверяват сутрин температурата. 95% от нашите преподаватели предпочитат присъствената среда. Когато има един заболял в класа, хората преминават в карантина. Това го подкрепяме, тъй като това е най-добрият начин, по-който можем да се предпазим. Когато сме здрави, просто няма никакъв смисъл“, коментира ученичката.

Прегледана: 39698

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки