120 лекари ще работят във виртуална COVID болница в интернет

0

- Advertisement -

Виртуална болница за лечение на COVID-19 отваря в интернет. Над 120 лекари ще дават онлайн консултации на пациенти с положителен PCR тест през платформата Healee. Целта е хората да получат квалифицирана здравна помощ с няколко клика от домашния компютър или телефона си, без да се налага да бъдат посещавани от специалист у дома си.

За голяма част от заболелите с COVID-19, които имат леки или почти никакви симптоми, онлайн консултация с квалифициран специалист в Healee може да се окаже достатъчна. Тя обаче е изключително важна, за да се назначи правилното лечение, което ще избегне влошаване на състоянието на пациента.

„Всеки, който е с позитивен тест за COVID-19 и има симптоми, не е в критично състояние и не се нуждае от спешна хоспитализация, е добре да направи онлайн консултация с висококвалифициран специалист в Healee.com, с когото да обсъди състоянието и лечението си“, призовават лекарите.

В помощ на пациентите и здравната система са включени водещи медици от области като Пулмология, Вътрешни болести, Детски болести, Инфекциозни болести, Имунология, Микробиология, УНГ, Образна диагностика и други. Списъкът на всички лекари в Healee, предоставящи COVID-19 консултации може да бъде намерен на следния адрес: https://www.healee.com/bg/COVID#about

Онлайн консултациите в Healee са заплатени, като цената е предварително определена от самия лекар и може да се види преди стартиране на консултацията.

Консултациите от тази инициатива имат за цел да предоставят на пациентите достъп до квалифицирани специалисти, а диагностицирането на COVID-19 е възможно само след тестване.

Приложението е безплатно за потребители и лекари от България. Пациентите заплащат на лекарите прегледите и услугите, които ползват.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки