Хаджигенов отрече „Отровното трио“ да е предлагало коалиция на Валери Симеонов

0

- Advertisement -

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов говори за евентуални коалиции за предстоящите избори в ефира на БНТ. Той каза, че засега са водили разговори само с ВМРО, а в момента имаме заявена една коалиция около Манолова, Отровното трио.

Думите му, криворазбрани или не, разбуниха духовете и се появиха много слухове около това дали Отровното трио и Манолова са му предложили да се коалират.

„Ние сме в непрекъснат диалог с ВМРО, днес също ще имаме разговор с г-н Каракачанов. Подготвяме едно съвместно явяване, отворени сме като формати за други натриотични формации и партии и мисля, че с това ще се изчерпа евентуалната коалиция на патриотичните сили в България. За други коалиции трудно ми е да говоря. В момента имаме заявена една коалиция около Манолова, Отровното трио“, каза Симеонов.

В отговор адв. Николай Хаджигенов от „Отровното трио“ коментира, че единственото предложение, което има към Симеонов е да го отърве от една релса, която се подмята в мазето му, за да не ходи до Варна, мост ще се намери и тук в София.

„Предложения други от релса или мост нямаме. Това важи и за всички останали патриоти, които са огромна част от проблема, бидейки златния пръст на ГЕРБ. ГЕРБ управлява само с помощта на златни пръсти. Всъщност те са средни пръсти, които стават златни пръсти“, коментира адв. Хаджигенов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки