Доц. д-р Климент Найденов: Необходима е пълна смяна, а не рестарт на системата

0

- Advertisement -

Надявам се хората да бъдат достатъчно смели и да излязат да гласуват на предстоящите избори. Това заяви доц. д-р Климент Найденов координатор на сектор „Устойчиво развитие на регионите“ в ПП „Републиканци за България“ в предаването „Делници” по телевизия „Евроком“.

Доц. д-р Найденов каза, че сред основните цели в програмата на партията е развитието на малките населени места, както и правилното разпределение на европейски средства към общините.

„Има изключителен дисбаланс, създаден през годините, между Северна и Южна България. Това, разбира се, е резултат от недалновидна политика по отношение на нашата страна“, уточни доц. д-р Климент Найденов.

„Искаме да създадем условия за икономическо развитие, да направим много по-балансирана регионална политика“, обясни още той.

Хората са основният капитал в една държава, категоричен е координаторът на  „Републиканци за България“.

„Ангажираме се да направим по-равномерно и правилно разпределение на ресурсите. Да доведем страната до едно балансирано регионално развитие. Искаме пълна смяна на модела на развитие на нашата държава, а не просто рестарт на системата“, каза още доц. д-р Климент Найденов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки