Павел Вълнев със силно послание към българите: Обърнете гръб на лъжливите обещания, гласувайте с ум!

0

- Advertisement -

Силно послание отправи към българския народ зам.-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев по повод днешния ден, в който се откриват предизборните кампании за предстоящия на 4 април вот. Българи.бг публикува пълния текст:

Днес, 5 март 2021, се открива кампанията за парламентарните избори, в които партия Републиканци за България участва за първи път.

Днес се обръщам към хората на нашата скромна, честна, достойна, умна и сърдечна България: 

Не се страхувайте и не се срамувайте от своя избор! Той е ваше право и никой не може да ви го отнеме! Никой не може да ви застави да отмените собственото си решение – да върнете достойнството си. Никой не може да промени намерението ви да дадете на децата си държава с правила.

 От вас и само от вас зависи всичко – да изпратите крадците на плодовете от труда си в почивка. Да кажете „не“ на сделките срещу гласовете си. Да обърнете гръб на лъжливите обещания, след които единици забогатяват, а вие сте забравени. 

Само се огледайте наоколо – хората с гръбнак са мнозинство. Нека заедно постигнем доброто на България. Своето добро! И се усмихвайте. Нека се разделим с миналото си с усмивка.

Гласувайте на 4 април с ума и със сърцата си!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки