Павел Вълнев към българите зад граница: Гласовете от чужбина са кошмарният сън на статуквото

0

- Advertisement -

В следващите 2-3 дни джипката на Бойко Борисов трябва да разтовари пред парламента депутатите на ГЕРБ – спешно! Народните представители трябва да прегласуват позорния текст на избирателния закон от 2016 година, който ограничава секциите в чужбина до 35 в държавите извън Европейския съюз и така отнема конституционните права на 2 милиона българи зад граница.

Това написа във фейсбук страницата си зам.-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев.

И още:

„Няма да се уморя да повтарям – гласовете от чужбина са кошмарният сън на статуквото. Нашенци удвоиха заявленията си за откриване на нови секции. Това са заявления на свободни хора, които не могат да бъдат купени с 24 лева дневна дажба или с 50 лева над месечната си пенсия. Тази е основата на страха – масов вот на независими граждани.

Заливайте мейлите и профилите на депутатите във Фейсбук с искане да се съберат и да прегласуват текста, който нарушава Конституцията и ви отнема права, гарантирани в нея!

Споделям тук плаката на българите в чужбина – той е плод на доброволци, които не ви казват за кого да гласувате. Те само припомнят – вие имате право на България!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки