Христо Ботев: Проклет да е този народ, ако не въстане срещу своите кръвопийци!

0

- Advertisement -

„Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с труда ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко съществуване, а ти мълчиш като риба и търпиш като вол…”                                                                                                                          Христо Ботев

Събудихме се най- сетне. И нека всички да сме заедно против Хунтата! Битката със Злото започна!  Изборите идват!

„Нашият православен народ достигна до такова гнусно скотско положение, щото и аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестира против своите скотски теглила.

Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с труда ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко съществуване, а ти мълчиш като риба и търпиш като вол, молиш се Богу като най-последния грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за своите петвековни страдания. Какво искате от един подобен народ? Той е роб, и роб безусловен, и аз имам пълно человеческо право да го прокълна от всичкото си сърце и душа, ако той и занапред остане така равнодушен към своята горчива съдба. Проклет да е този народ, ако не въстане против своите кръвопийци!“

Познахте ли от кого е този текст?

От великия Ботев, нали?!

Когото вече цензурираха в учебниците на нашите деца…

Казват, че Злото побеждавало, когато Доброто не е обединено. Но ето, че Обединението / не това на нашите „народни избраници”/, а нашето, общобългарското започна тази мирна революция от лятото на 2020, за която вече се разчу от Канада до Нова Зеландия.

 Преди 12 години доста българи, разочаровани от неуспеха на Тройната коалиция, гласуваха с надежда за една нова партия. Видя им се перспективна, енергична, с една дума – нещо, неопетнено, съвсем ново. Просто не подозираха точно как и точно от кого е създадена и какъв е лидерът й. А той е добър артист и успя да спечели народа. „Вие сте прости и аз съм прост, ще се разбереме!” По – късно се  видя колко струва, видя се и какви поразии направи на България. Видя се, че и ГЕРБ няма никаква програма и че е просто един мутренски проект- продукт на задкулисието, че ни донесе само беди, нелечима корупция, повсеместна простащина, поредица  катастрофи от всякакъв род, и най- вече тотално мафиотизиране на властта . За това, последното, чак в родината на „Коза ностра” И  доста ни се учудиха, та вестник „Стампа” писа, че по този показател  България вече е надминала Италия! Да, дестабилизирането, съсипването и разграбването на държавата  ни поведе бързо и направо към дъното. И се случи така, че всичко, което допреди Бойко мутрите постигаха с бухалки, сега се постига „легално” с държавни поръчки за всички от хунтата, та дори вече се секат защитените гори…След Борисов – дупки, свлачища и срутища!

ДА ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ МАФИЯТА,  ЗАЩОТО ВЕЧЕ  СМЕ:

Първи по корупция от години, за която научи целият свят.

Първи по заболявания. Криза в здравеопазването, най- скъпи лекарства. Хаос в пандемията.

Първи по смъртност. Последни по раждаемост. Само през 2020 починаха от бедност и лошо здравеопазване 112 000 българи.

Първи по емиграция на квалифицирани работници и специалисти, на млади хора.

Първи по неграмотност.

И още защото:

Българската култура е съсипана и унизена от нелепи реформи,

некадърни министри- карикатури  и хронично безпаричие.

Българското образование, някога сред първите в света, сега е в сериозна криза.

Защото  ние сме последни по качеството и с най- ниска продължителност на живот.

С най- мизерните пенсии и заплати не само в ЕС, но и в цяла Европа! Под тези в Албания и Косово!

С най-малко чужди инвестиции от всички страни в ЕС. С най- лоши и скъпи пътища. С ремонти на ремонтите.

С най- алчни, корумпирани, агресивни, некултурни  и некадърни управници на всички нива. Все кадри на ГЕРБ!

Със застрашен среден и дребен бизнес. С  абсолютна власт на престъпни и алчни олигарси- милиардери, ограбили до край България!

С компрометирана съдебна система и власт и нежелан, натрапен главен прокурор.

На последно място по свобода на словото в ЕС. Или 111-тото в света. С убивани, бити и преследвани журналисти!  С полиция, която обслужва властта, но не и народа.

Тоест, европейски „шампиони” по всичко! Достойни сме за Книгата на Гинес!

А нашите некадърни управници от  Групировката за Експресно Разграбване на България/ са шампиони по лъжливост, крадливост, наглост и безсрамие.

 Но бих добавил и нещо друго: виновни сме си и самите ние. Избираме политици по- прости от нас, правим постоянно тази грешка и не си даваме сметка за вината си. После трудно се надигаме. „Мълчим като риби, търпим като волове!” / Христо Ботев / Но вече е време за генерална промяна. Защото както възкликна проф. Иван Илчев: „ Какви нищожества стоят начело на държавата?!”

И НЕКА ПРОТЕСТИТЕ НИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДО ПОБЕДАТА НА ДОБРОТО И ИСТИНАТА! ОСТАВКА И СЪД!  И ВСИЧКИ ДА ДАДЕМ СВОЯ ГЛАС НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ДА Я СПАСИМ ОТ ХУНТАТА ГЕРБ!

ОГНЯН СТАМБОЛИЕВ, ПЕН- България

Ето кой иска да бъде част от новата власт!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки