ГЕРБ краде бивши депутати на ДПС

0

- Advertisement -

В навечерието на „най-важните избори след 1989 г. насам”, както сам се изрази председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, движението е изправено пред сериозно предизвикатество. От партия ГЕРБ тихомълком отмъкват бивши кадри на ДПС, които да работят в полза на управляващите, пише Lupa.bg.

Един от тях е не кой да е, а бившият депутат Камен Костадинов. Той бил изключитено обиден, че не е посочен за водач на листа.

    „Аз бизнесмени в листите не искам. Аз съм бизнесмен, Камен е бизнесмен и няма да сме в листите”, отсякъл малко преди финалната подредба на кандидат-депутатските листи почетният председател на движението Ахмед Доган.

Решението му обаче имало ефект на студен душ за Костадинов, който вече си бил уредил първото място в листата във Враца. Всичко това толкова го разочаровало, че го накарало да се обърне към ГЕРБ. Особено след като разбрал, че водач на ДПС във Велико Търново ще бъде 29-годишният Мастън Мастънов, който Костадинов изобщо не приемал.

    Местни активисти на ДПС в старата столица довериха пред Lupa.bg, че Камен Костадинов се свързал в водача на ГЕРБ проф. Костадин Ангелов и тихичко започнал да работи в негова полза. Целта му била една – да покаже, че без него във Велико Търново ДПС не може да има мандат.

Преди около два месеца бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов разказа, че именно Камен Костадинов разпределял гласовете в Северна България в сътрудничество с ГЕРБ. Точно затова управляващите виждали в негово лице толкова ценен кадър.

Друг бивш депутат от ДПС – Хасан Хаджихасан пък съвсем открито преминал в лагера на ГЕРБ. Той обещал на настоящите управляващи да им осигури гласовете от циганската махала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки