Внезапно почина Георги Коритаров

0

- Advertisement -

Журналистът Георги Коритаров е починал. Кончината му е настъпила внезапно – вчера журналиста беше в ефира на телевизия „Европа“. Тъжната вест съобщи шефът на ТВ „Европа“ Георги Харизанов. Коритаров водеше там до последно предаването „Свободна зона“. 

Дългогодишният публицист е издъхнал едва на 61 г. 

„Не знам как точно се съобщава такава вест. Не знам какво се казва, не знам как се проумява, не знам как се живее с нея. Вчера се смеехме в ефир. Днес разбирам, че повече няма да се видим. Няма да говорим. Няма да спорим. Няма да мислим заедно, да работим заедно, да четем и да пишем заедно. Щастлив съм, че бях малка част от живота на този велик човек. И той от моя. Ще се опитам да се усмихвам всеки път, когато се сетя за него. Но едва ли ще успявам“, написа Харизанов в социалните мрежи. 

Последното предаване на Георги Коритаров бе излъчено вчера. В коментара си за парламентарните избори той отбелязва звучния шамар, който националистите са получили на вота. Коритаров обаче видимо среща затруднения при изговарянето на думите, на места се задъхва, въпреки гладко течащата мисъл. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки