Павел Вълнев става съпредседател на „Републиканци за България“

0

- Advertisement -

Известният бизнесмен Павел Вълнев, който развива успешна дейност по целия свят, става съпредседател на партия „Републиканци за България“. Това ще се случи след гласуване на Национално събрание, става ясно от прессъобщение, изпратено днес до медиите.

Политическа партия „Републиканци за България“ проведе работна среща, в която участваха председателят Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, представители на Изпълнителния и Контролния съвет, областни координатори на партията и водачи на листите, участващи в парламентарните избори.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

На нея беше направен анализ на изборите, политическата обстановка и случващото се в страната.

Сред основните обсъдени теми и изборни изводи, които присъстващите коментираха са манипулациите на изборния процес, всяваният страх сред обществото дори в изборния ден и редица други фактори.

ПП „Републиканци за България“ изгради екип от знаещи и можещи хора, с широк потенциал.

Цветан Цветанов и Павел Вълнев направиха предложение двамата да станат съпредседатели на Републиканци за България и междувременно да бъдат избрани и петима зам.-председатели, които активно да допринесат за изграждането на партията. Чрез делегирането на права от страна на  съпредседателите към зам.-председателите те ще получат възможността да имат повече функции и по-голяма партийна активност и отговорност.

По този начин ще се покаже на обществото, че проектът „Републиканци за България“ е и работи за нова визия на партийния живот, ще продължи да налага млади и интелигентни хора, които искат да работят за развитието на България.

Предложението ще бъде обсъдено на последващо Национално събрание.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки