Още едно дете бито и насинено в детска ясла

0

- Advertisement -

Родители откриха синини и наранявания по гърба на детето си, след като го прибрали от ясла. За това сигнализираха пред Нова телевизия.

На 16 февруари Жени Панайотова и съпругът й завели за първи път сина си на детска ясла. След час и половина родителите прибират момчето и когато го преобличат вкъщи, забелязали множество хематоми и травми по гръбнака. Родителите се свързвали с ръководството на яслата, подали и сигнали до отговорните институции.

„Когато синът ми се прибра, видяхме много травми и хематоми по тялото му. Потърсихме възпитателката Венета Стоянова, но не получихме отговор. После тя заяви, че нищо не се е случило. Причината била чувствителната кожа на детето”, разказва Жени Панайотова. Тя обаче обясни, че лекарите в болницата са изразили съмнение за нанесен побой.

„След множество прегледи, съдебните медици заключиха, че уврежданията са в резултат от удари с тъпи предмети”, посочи тя.

„Искам ясно да кажа, че над детето не е упражнявано насилие. Това е и решението на всички независими органи, които извършиха проверка по случая”, казва директорът на яслата Татяна Велева. Майката на детето добави, че има писмен отказ от детската ясла за записа от камерите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки