МЗ: Ваксините не пренасят 5G, не водят до безплодие, не променят ДНК поставят чип

0

- Advertisement -

Ваксините, с които България провежда имунизационната си кампания срещу COVID-19, са преминали успешно и трите фази на клиничните изпитвания, пишат от Министерството на здравеопазването.

Ваксините са разработени в съответствие със същите законови изисквания за фармацевтично качество, безопасност и ефикасност като другите лекарства. Те са сигурни и ефективни срещу тежко протичане на заболяването и възможни сериозни последици върху здравето.

Науката е категорична, че ваксините срещу COVID-19 са безвредни и безопасни – те нямат общо с мрежата за пренос на данни 5G; не водят до безплодие; не променят човешкото ДНК; не заразяват с коронавирус; чрез ваксинация не се поставя чип в тялото на човека.

За да направят гражданите своя информиран избор, е важно да ползват достоверни източници и да бъдат критични към всичко, което четат в социалните мрежи и в интернет пространството.

Целта на Министерството на здравеопазването е в страната да бъде постигнат колективен имунитет, което означава поне 70% от населението да бъде имунизирано, казват още от ведомството.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки