Р. Петков: Ако Мая Манолова е символът на промяната, „жална й майка“ на промяната

0

- Advertisement -

Мая Манолова е лъжец в тежка форма. Излъга гражданите на Кюстендил да я изберат за народен представители и ги заряза. Знаем и кой я избра за омбудсман. Излъга гражданите, че ще пази техните права и след това отново ги заряза и се хвърли в битката за кмет на София. Как успя да загуби спечелени избори и да обясни загубата с различни странни субекти от всички точки на България не знам и не е моя работа.

Това каза като право на отговор срещу нападките на Мая Манолова председателят на ПП АБВ Румен Петков.

И още:

Аферата „Костинброд“ също е показателна. Човек с много власт и с много ресурси я изпрати в Костинброд, за да лъже в продължение на няколко дни и след това тази афера изведнъж изчезна. Госпожа Манолова каза, че ще ме съди. Искам да й кажа да бъде по-умерена в исканията си към мене, защото аз не съм Васил Божков. Какво е искала от г-н Божков на срещата си с него, само те си знаят. Може би тракийско наследство, но надали. И да кажа, че лъже и сега. Никога и под никаква форма не съм коментирал „гьола“, освен с искането НАП да предостави документа, с който е констатирала наличните 32 милиона.

Този документ обаче още не е предоставен. Аз съм затварял „глола“, защото съм искал и той беше затворен през 2015 година. След това, когато го отвориха, и аз бях извън парламента, всички институции, включително и госпожа Манолова, която по това време беше зам.-председател на Народното събрание и омбудсман. Паркингът е нужен. Днес и вчера на Видин имаше 10 км опашка, на Лесово – 7 км опашка, а в Русе опашката преминава през целия град. Никой обаче не се интересува от мъките на превозвачите.

Държавата е тази, която трябва да направи паркинги и трябва да даде възможност на частната инициатива да изгради такъв тип съоръжения, с които България да е подходяща дестинация за превозвачите. И да сме наясно – госпожа Манолова е четири мандата народен представител и омбудсман. Ако тя е символът на промяната, „жална й майка“ на промяната.

Видеото с коментара на Румен Петков вижте ТУК.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки