Нова тайна коалиция за изборите: Дон Цеци обещал помощ на Мая Манолова

0

- Advertisement -

Цветелин Кънчев, по-известен като Дон Цеци, е сред хората, които помагат на Мая Манолова за предстоящите в неделя парламентарни избори, съобщи Lupa.bg. Ромският тартор открито работи за коалицията“Изправи се! Мутри вън!“, а според източници на сайта от МВР негови хора са обещали да докарат „не по-малко от 25 000 гласа“ в неделя.

Над 10 души на Дон Цеци се били включени в листите като кандидат-депутати, но на по-задни позиции. Възможно е обаче с преференции те да бъдат набутани в парламента.

Цветелин Кънчев е в скрита коалиция с „Изправи се! Мутри вън“. Над 10 негови хора са в избирателните листи на движението

„Известно ли е, че в листите на „Изправи се! Мутри вън“, има хора на Цветелин Кънчев? По-конкретно, касиерът на „Евророма“ – Елена Герасимова, която към днешна дата е общински съветник в Златица. Само аз ли съм пропуснала публично деклариране на контакт с тази партия?“, написа в социалната мрежа журналистката Миролюба Бенатова днес. Оэициален отговор не получи.

В коментар под статуса й се включи Николай Хаджигенов, който лаконично обобщи: „Не е част от „Мутри вън“ със сигурност…“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки