Радев свиква новия цирк! Народното събрание ще заработи на 21 юли

0

- Advertisement -

Президентът Румен Радев откри жътвената кампания в землището на земеделска кооперация „Нива-93” с.Професор Иширково област Силистра. Ритуалът е по-стар народен български обичай. В с.Професор Иширково държавният глава коментира победата на ИТН и свикването на Народното събрание пред журналистите.

„Ще свикам Народното събрание с указ на 21 юли от 9 часа. Това ще се случи по възможно най-бързия начин, защото всички очакваме най-сетне в Народното събрание да започне диалог, от който очакваме да има ясно политическо решение с ясна перспектива”. Това обяви президентът Румен Радев.

„Сега е моментът политиците да си свършат работата. Да намерят обединение, да намерят пресечи области на техните интереси, които всъщност да бъдат интересите на всички нас –  българите. Всички очакваме от тях да продължат демонтажа на порочния управленски модел, да се пресекат кражбите, да се укрепи държавността, да намерим най-сетне изход от икономическата криза, несправедливостта и бедността. Да тръгнем по нов, модерен път за развитие на страната“, посочи президентът.

„Искам да поздравя ИТН с изборната победа. Това, което предприеха вчера като отваряне, е отварянето на вратата към диалог, към намиране на консенсус относно проблемите на българската политическа система”, каза още той.

„Сега е моментът за българските политици да си свършат работата“, каза още той

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки