ГД БОЕЦ осъди Прокуратурата по „Ковид делото“ след бум на заразата във Видин през 2020г.

0

- Advertisement -

Георги Георгиев от ГД БОЕЦ осъди прокуратурата на обезщетение за претърпените неимуществени вреди от незаконно привличане като обвиняем за извършване на престъпление. Става дума за сигнала на БОЕЦ, в който те разкриват, че че на контактните лица не се правят PCR проби по заповед на НОЩ, което доведе до взрив на заразата във Видин, С. Загора, Благоевград и други места през април миналата година.   Ето какво написа той във Фейсбук:   ОСЪЖДА Прокуратурата на Република България , със седалище гр.С., бул.В. №2 да заплати на Г.Б.Г. с адрес *** с ЕГН ********** сумата от 8 000.00 лева, представляваща обезщетение за претърпените неимуществени вреди от незаконно привличане като обвиняем за извършване на престъпление по чл.326, ал.1 НК, по което обвинение е оправдан с решение №213/29.07.2020г. по АНД 458/2020г. ВРС, потвърдено с решение №1/15.02.2021г. по ВАНД 173/2020г. по описа на ОС Видин, ведно със законната лихва, считано от 26.02.2021г до окончателното издължаване, като иска до пълния претендиран размер над присъдената сума до сумата от 11 000.00 лева – отхвърля . ОСЪЖДА Прокуратурата на Република България с адрес гр. С., бул.В. №2 да заплати на Г.Б.Г. с адрес *** с ЕГН ********** сумата от 1 290.00 лева, представляваща обезщетение за претърпените имуществени вреди от незаконно привличане като обвиняем за извършване на престъпление по чл.326, ал.1 НК, по което обвинение е оправдан с решение №213/29.07.2020г. по АНД 458/2020г. ВРС, потвърдено с решение №1/15.02.2021г. по ВАНД 173/2020г. по описа на ОС Видин, ведно със законната лихва, считано от 26.02.2021г до окончателното издължаване, както и разноски по делото в размер от 8.00 лева ДТ.

ОСЪЖДА Прокуратурата на Република България с адрес гр. С., бул.В. №2 да заплати на адвокат К. Д. Д. *** адвокатско възнаграждение в размер 794.50 лева. Решението подлежи на въззивно обжалване.

СТАВА ДУМА за „Ковид делото“, по което ми бяха повдигнати обвинения заради разкритията на БОЕЦ, че на контактните лица не се правят PCR проби по заповед на НОЩ, което доведе до взрив на заразата във Видин, С. Загора, Благоевград и други места през април миналата година. Принудихме институциите да реагират и даде задействат тогава, разкрихме неадекватните им и престъпни действия, но платихме ужасна цена. Стотици заразени, десетки починали. Ако БОЕЦ не бяхме реагирали статистиката щеше да бъде в пъти по страшна. За да прикрие действията на правителството и НОЩ, и да ми затвори принудително устата прокуратурата ми повдигна обвинения. Помните ли колко стръвни бяха тогава? По бързата процедура, веднага криминална регистрация, заповед за принудително довеждане, призовки, изявления, тонове помия в свинските парцали и тн. Нищо не успяха да постигнат. Но една година бе тежка битка заедно с всички останали битки. Първо съда ме оправда на всички инстанции, а сега вече и прокуратурата е осъдена за това мракобесие!

Това е знаково дело и важна обща победа за всички бойци и граждани. Благодаря за подкрепата! Поздравления и за смелостта на съдия Николова! Боеца адвокат Камен Добрев бе мой защитник по тези дела. Прокуратурата ще си плати, но е време Гешев, Буда, Пеевски и бандата им да плащат лично за извършените престъпления и погрома върху държавата. Докато политиците си играят на политика, БОЕЦ действаме и водим реална битка среща мафията и злото превзели държавата ни. Продължаваме! Имайте вяра, ще се преборим с всичко.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки