Парното връща пари в брой

0

- Advertisement -

В брой или по банков път можете да получите парите си от изравнителните сметки за парното.

„Топлофикация София“ започна възстановяването на сумите, които са надвнесени през отоплителния сезон, като предлага няколко възможности това да се случи. Потребителите, желаещи да получат парите си по банков път, следва да подадат заявление на имейл inf_r@toplo.bg, в центровете за обслужване на клиенти или по пощата. Заявлението е достъпно на следния интернет адрес – toplo.bg/residential/distribution.

Потребителите, които предпочитат да получат парите си в брой, могат да го направят в центровете за обслужване на клиенти на „Топлофикация София“, които са с удължено работно време, като точните часове могат да бъдат проверени онлайн. При необходимост от посещение на клиентския център на ул. „Ястребец“ № 23Б, клиентите имат възможност да си запазят час за посещение дистанционно, чрез сайта на дружеството. Целта е да се избегне струпването на хора и образуването на опашки, като в минали години е имало случаи, в които са чакали часове наред.

Друга възможност е сумите да бъдат оставени за покриване на бъдещи сметки за топлинна енергия до тяхното изчерпване.

Общите фактури за последния отоплителен сезон са обновени. В тях има информация за дължима сума, срок за плащане, реален разход на топлинна енергия, краен срок за рекламации, както и възможни разлики с изравнителните сметки. „Общите фактури на клиентите за използваната топлинна енергия през отоплителен сезон 2020/2021 г. са публикувани на сайта на дружеството. Информацията в тях е представена максимално опростено и разбираемо за различните форми на заплащане през сезона – прогнозно потребление или заплащане на равни месечни вноски“, обявиха от „Топлофикация София“.

Ако някой от потребителите не е успял да осигури достъп до измервателните уреди на посочените дати, крайният срок, в който може да направи заявка за посещение за отчет или да направи рекламация за сгрешен отчет, е до 31 август. След тази дата заявления за отчет или преработка на изравнителна сметка няма да бъдат разглеждани.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки