Даниел Вълчев: Студентите харесват Петър Илиев

0

- Advertisement -

Това вероятно ще бъде първото Народното събрание, което в рамките на два месеца не е в състояние да приеме нито един закон.

Tакава оценка направи деканът на Юридическия факултет на СУ проф. Даниел Въчев в сутрешния блок на Нова телевизия.

По думите му за 30 години така и не можахме да достигнем на ниво на солидарност помежду си. Законите са нещото, което интересуват хората, а не дали са привикали еди кого си в комисията.

Вълчев не вижда разумна причина да няма правителство. Вие ми кажете какво стана щом не се състави правителство, недоумява той.

На него му е много трудно да заклеймява някого, но БСП се държали най-нормално от всички партии, които участваха в разговорите за съставяне на правителство. Даниел Вълчев и досега не знае защо няма правителство и не вижда причини защо не бе съставен кабинет. В политиката всичко е възможно – ГЕРБ не са невъзможния партньор, но ГЕРБ с Борисов са невъзможния партньор. Ако някои си мисли, че в политиката е невъзможно да се правят компромиси, е сбъркал, обясни Вълчев, който се определи като десен човек.

Във връзка с проверката за плагиатство срещу Петър Илиев, Даниел Вълчев отбеляза, че познава Петър Илиев, като посочи, че студентите го харесват.

Петър Илиев винаги е с много високи оценки, каза деканът на Юридическия факултет. Това, което върви в университета, няма как да се бъркаме в работата на Етичната комисия. Нека те да си свършат работата и тогава ще стане ясно дали има плагиатство или не, уточни Вълчев.

„Не е хубаво да се преписва, драги зрители, независимо дали е плагиатство или не. Учените в Софийски университет не правят така“, категоричен бе Даниел Вълчев.
 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки