ВНИМАНИЕ: Тези мошеници мамят и тормозят хора, продават жени зад граница

3

- Advertisement -

За престъпна група, която върлува в София, сигнализират читатели на alarma.bg Те са отчаяни, че въпреки многото оплаквания, които са правили и сигнали до медии, които са изпращали, остават глас в пустиня.

Поместваме сигнала без редакторска намеса.

Престъпна група върлува из София, която мами и тормози хора. Въпреки многото сигнали и оплаквания, които сме правили, тези хора продължават своята дейност. Освен това използват и заплаха към жертвите си, които ги е страх да покажат лицата си. Молим медиите за помощ. Знаем, че вие сте четвъртата власт и понякога ефектът е голям, когато вие поемете нещата в свои ръце. Сега се нуждаем от вашата помощ като граждани.

Става дума за хора около разобличената от Нова телевизия Поли Станчева.

В Предаването Господари на ефира, в началото на 2012г, направиха редица репортажи с което стана възможно да бъде разобличена въпросната дама за измами и уреждане на кредити с цел измама. Има много дела срещу нея, но какво от това. В престъпната схема работят двама братя близнаци от село Главница намиращо се до Тутракан.

За двамата Мирослав и Владислав Иванови има информация, че са продавали жени за Турция.

Още там са действали с измама като са се представяли за красиво момиче, кореспондирали са с турския контрагент и когато турчина кани момичето в Турция разбира, че трябва да прати голяма сума пари, за да си вземе тя билет, да си погаси заем и да може щастливо да се съберат. Турчинът праща парите, а момиче йок, както се казва на турски. По същия начин е с момичета които са държали и са изпращали в Турция с цел да се обере контрагента твърдят техни съселяни. Това явно не им стига и се преместват в София където сформират престъпна група с цел измами. Срещу Мирослав има много сигнали и жалби от граждани до полицията и други компетентни органи, но за сега е на свобода, а той е агресивен. В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви.  Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К.,  да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? Подобни публикации

Каналджията Станко качил афганистанците, защото му… 16.10.2021

Ангел Бончев не е взел и стотинка от… 16.10.2021

Мирослав Димитров Иванов

Надежда Димитрова Дойчева живее на семейни начала със съдружника си Стоян Иванов Кръстев.

Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. Схемата е проста. намира се нуждаещ за извършване на ремонтни дейности в неговия имот като препоръчва фирмата за строителни дейности на Мирослав Иванов „Мега ремонт строй“ да извърши строителните работи. И понеже голяма част от парите трябва да се платят още в началото за да излезе по – евтин ремонта, в схемата влиза Поли Станчева която ви „урежда“ заем. След това оставате без пари, с разбит апартамент и дължими пари към кредитни институции. Групата действа на територията на София от доста време. Тези хора заплашват жертвите си и продължават да извършват престъпленията си. Тук можем да направим и една вметка за лицето Станчева. До неотдавна Полина Станчева беше с фамилно име „ХАМИД“, от където бихме искали да зададем един, не чак толкова нелогичен въпрос: А дали лицето Полина Станчева и братя Иванови не се познават отдавна?

Надяваме се медиите да отново активно да се включите и да разобличите престъпната група както го направихте с Поли Станчева.

https://www.vbox7.com/play:157dff58
https://www.vbox7.com/play:165d7a08

Ние сме пострадали и живеем в страх и това е ясно, но много други могат да пострадат и да останат без стотинка с висящ заем и без дом. Припомняме, че всичко започва от фирмата за недвижими имоти на Надежда Дойчева която свързва клиентите с останалите престъпници с цел измама.

Измама с кредити 3

3 Коментара
 1. НИКО казва

  Тези персони са толкова безнаказани че дори вкарват хора по затвора които са техни жертви аз лично лежах с едно такова момче което те го твърдяха че е жертва техната група е толкова нагла и брутална и не знам какви връзки да се запита мвр какви връзки има тази група откъде идва темата наглост и безнаказаност и в крайна сметка няма ли съд за тия хора

 2. Емил Дечев казва

  След излизане на статията лицата Надежда Дойчева и плПоловина Хамид отново проявяват агресия към хората които явно са публикували тази статия имам такава информация полицията пак знае и пак нищо не прави докога ще се спи по тоя въпрос

 3. Емил Дечев казва

  Въпрос към гл.прокурор Гешев кога ще щракнете белезници на тия господа Магистрати и полицай
  Явно още ще правите чадър като на Семерджиев

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки