ВНИМАНИЕ: Тези мошеници мамят и тормозят хора, продават жени зад граница

27

- Advertisement -

За престъпна група, която върлува в София, сигнализират читатели на alarma.bg Те са отчаяни, че въпреки многото оплаквания, които са правили и сигнали до медии, които са изпращали, остават глас в пустиня.

Поместваме сигнала без редакторска намеса.

Престъпна група върлува из София, която мами и тормози хора. Въпреки многото сигнали и оплаквания, които сме правили, тези хора продължават своята дейност. Освен това използват и заплаха към жертвите си, които ги е страх да покажат лицата си. Молим медиите за помощ. Знаем, че вие сте четвъртата власт и понякога ефектът е голям, когато вие поемете нещата в свои ръце. Сега се нуждаем от вашата помощ като граждани.

Става дума за хора около разобличената от Нова телевизия Поли Станчева.

В Предаването Господари на ефира, в началото на 2012г, направиха редица репортажи с което стана възможно да бъде разобличена въпросната дама за измами и уреждане на кредити с цел измама. Има много дела срещу нея, но какво от това. В престъпната схема работят двама братя близнаци от село Главница намиращо се до Тутракан.

За двамата Мирослав и Владислав Иванови има информация, че са продавали жени за Турция.

Още там са действали с измама като са се представяли за красиво момиче, кореспондирали са с турския контрагент и когато турчина кани момичето в Турция разбира, че трябва да прати голяма сума пари, за да си вземе тя билет, да си погаси заем и да може щастливо да се съберат. Турчинът праща парите, а момиче йок, както се казва на турски. По същия начин е с момичета които са държали и са изпращали в Турция с цел да се обере контрагента твърдят техни съселяни. Това явно не им стига и се преместват в София където сформират престъпна група с цел измами. Срещу Мирослав има много сигнали и жалби от граждани до полицията и други компетентни органи, но за сега е на свобода, а той е агресивен. В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви.  Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К.,  да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? Подобни публикации

Каналджията Станко качил афганистанците, защото му… 16.10.2021

Ангел Бончев не е взел и стотинка от… 16.10.2021

Мирослав Димитров Иванов

Надежда Димитрова Дойчева живее на семейни начала със съдружника си Стоян Иванов Кръстев.

Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. Схемата е проста. намира се нуждаещ за извършване на ремонтни дейности в неговия имот като препоръчва фирмата за строителни дейности на Мирослав Иванов „Мега ремонт строй“ да извърши строителните работи. И понеже голяма част от парите трябва да се платят още в началото за да излезе по – евтин ремонта, в схемата влиза Поли Станчева която ви „урежда“ заем. След това оставате без пари, с разбит апартамент и дължими пари към кредитни институции. Групата действа на територията на София от доста време. Тези хора заплашват жертвите си и продължават да извършват престъпленията си. Тук можем да направим и една вметка за лицето Станчева. До неотдавна Полина Станчева беше с фамилно име „ХАМИД“, от където бихме искали да зададем един, не чак толкова нелогичен въпрос: А дали лицето Полина Станчева и братя Иванови не се познават отдавна?

Надяваме се медиите да отново активно да се включите и да разобличите престъпната група както го направихте с Поли Станчева.

https://www.vbox7.com/play:157dff58
https://www.vbox7.com/play:165d7a08

Ние сме пострадали и живеем в страх и това е ясно, но много други могат да пострадат и да останат без стотинка с висящ заем и без дом. Припомняме, че всичко започва от фирмата за недвижими имоти на Надежда Дойчева която свързва клиентите с останалите престъпници с цел измама.

Измама с кредити 3

27 Коментара
 1. НИКО казва

  Тези персони са толкова безнаказани че дори вкарват хора по затвора които са техни жертви аз лично лежах с едно такова момче което те го твърдяха че е жертва техната група е толкова нагла и брутална и не знам какви връзки да се запита мвр какви връзки има тази група откъде идва темата наглост и безнаказаност и в крайна сметка няма ли съд за тия хора

 2. Емил Дечев казва

  След излизане на статията лицата Надежда Дойчева и плПоловина Хамид отново проявяват агресия към хората които явно са публикували тази статия имам такава информация полицията пак знае и пак нищо не прави докога ще се спи по тоя въпрос

 3. Емил Дечев казва

  Въпрос към гл.прокурор Гешев кога ще щракнете белезници на тия господа Магистрати и полицай
  Явно още ще правите чадър като на Семерджиев

 4. Емил Дечев казва

  Много нагли измамници са и продължават да се ширят и прокуратурата да седи без наказана да се занимава с какви ли не други глупости но не и със съществени неща като тези измамниц

 5. Сашо казва

  тая убавицата надка дойчева е чистокръвна мангалка

 6. Сашо казва

  !!! надежда дойчева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и видеоклип за доказателство. Тая мангалка на дойчева се има за по чиста българка от Кобилкина. Надка има сурат като на зла вещица и лош човек но майче не е само външно. Надке че мишките и хамстерите са къде че къде по симпатични от теб бе.

 7. Долу НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВА казва

  Тая Надежда Димитрова Дойчева е чиста ЦИГАНКА! НЕ СТИГА ЧЕ Е ГРОЗНА И ГНУСНА, ами няма и 2 лева да си купи хляб и за малко пари е готова за всякакви гадории и престъпни схеми!
  Само не разбирам… ВМРО – тези „ПАТРИОТИ“ как предлагат за СВОЙ КАНДИДАТ-КМЕТ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В ЛЮЛИН ЦИГАНКА?
  Този изрод НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВА Е ДОКАЗАНА ИЗМАМНИЧКА И ПРЕСТЪПНИЧКА!
  Не гласувайте за ВМРО! Който гласува за този ИЗРОД НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВАсъс своя глас ще подкрепи ПРЕСТЪПНОСТТА!
  ЗАТВОР ЗА НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВА

 8. Пешо казва

  То е ясно че тая НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВА Е в престъпна схема! Еб@х ти гнусното животно! Всъщност такава гнусна циганка като НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВА няма как да бъде еб@на! А па се кандидатира от ВМРО!
  НЕМА ТАКАВА НАГЛОСТ

 9. Пешо казва

  То е ясно че тая НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВА Е в престъпна схема! Еб@х ти гнусното животно! Всъщност такава гнусна циганка като НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВА няма как да бъде еб@на! А па се кандидатира от ВМРО!
  НЕМА ТАКАВА НАГЛОСТ

 10. Elica казва

  Ma taq Doicheva si e verno ciganka
  Ciganite da prokarvat svoi kmet s VMRO? Stiga be

 11. Деница казва

  abe kyde e police? niama li da se samosezirat? ne mozhe dolna ciganka Nadezhda da bez4instva po podoben na4in?!
  i bmro ia predlagat za kmet?

 12. Иво казва

  ТИЯ ПСЕВДО-ПАТРИОТИ ТРЕБВА ДОСТА ДА СА ИЗПАДНАЛИ И ИЗГЛАДНЕЛИ ДА ПРЕДЛАГАТ ЦИГАНКАТА НАДЕЖДА ДИМИТРОВА ДОЙЧЕВА С ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗА КМЕТ!
  ТАА ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е ПРОСТА И ТЪПА? НЕ МОЖЕ ДА СКЪРПИ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ

 13. Сашо казва

  !!! на.де.жда дой.чева – 15 години затвор са крайно недоста.тъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка. МАНГАЛКА СЪС ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ . Най точното определение. Вещица или Сатанист от кръв и плът. Че трее да окаме екзорсист. Тази снимка е старичка, но…СНИМКА ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО. ……………….. Мангал над.ежда дой.чева е чист мангал, но на някой снимки се прави на скандинавец.

 14. Сашо казва

  !!! надежда дой.чева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка. МАНГАЛКА СЪС ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ . Най точното определение. Вещица или Сатанист от кръв и плът. Че трее да окаме екзорсист. Тази снимка е старичка, но…СНИМКА ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО. ……………….. Мангал надежда дойчева е чист мангал, но на някой снимки се прави на скандинавец.

 15. Сашо казва

  !!! Крум Савов 16 януари 2023 г !!! – линк ………. Надке, че тръпки ме побиват че като те гледам през тоя че така че достоверен линк. НАДКЕ, ЧЕ КВА ГАДНА, ПРОТИВНА , ОТВРАТИТЕЛНА И МАЗНА ЦИГАНСКА МУТРА ИМАШ. НАДКЕ, НО ТУК СМЕ САМО С ГРИМ.

 16. Сашо казва

  !!! Надежда Дойчева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство.

 17. Сашо казва

  !!! Надежда Дойчева е от гражданската квота на ВМРО и е номинирана за кмет на район Люлин – Столична община. Тя е израснала в Люлин и е сред най-разпознаваемите хора в района. Тя е сред най-популярните в социалните мрежи като администратор на Катастрофи в София, Забелязано в София и Люлин. Целта и е да не остават неразкрити нарушители и разбира се, превенция за #безопасностпопътищата. !!! СИМПАТИЧНА И МНОГО УМНА ЖЕНА. ДАЙТЕ СВОЯ ВОТ НА ДОВЕРИЕ.

 18. Сашо казва

  !!! Наде.жда Дой.чева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА НЕ Е ЦИГАНКА, А САМ МАЙКА МУ И БАЩА МУ СА МАНГАЛИ.

 19. Сашо казва

  !!! Наде.жда Дой.чева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА НЕ Е ЦИГАНКА, А САМО МАЙКА МУ И БАЩА МУ СА МАНГАЛИ.

 20. Сашо казва

  !!! Крум Савов 16 януари 2023 г !!! – линк ………. Надке, че тръпки ме побиват че като те гледам през тоя че така че достоверен линк. НАДКЕ, ЧЕ КВА ГАДНА, ПРОТИВНА , ОТВРАТИТЕЛНА И МАЗНА ЦИГАНСКА МУТРА ИМАШ. НАДКЕ, НО ТУК СМЕ САМО С ГРИМ.

 21. Сашо казва

  !!! Кошмар!!!Крокодили!!! !!! !!! Невероятни трансформации само с грим (галерия) !!! надке дойчева , че я що да направим че си по голем Крокодил че че от тия крокодили у галерията.

 22. Сашо казва

  жоре, че тоя Боклук че надежда дойчева че ми намирисва на човеко нарцис, а на теб… ……. !!! Изображения за надежда дойчева !!! ….. СНИМКИ, ЧЕ КЪДЕ ЧЕ САМО С ГРИМ ЧЕ КЪДЕ БЕЗ ФИЛТРИ …. Гугълплекс.

 23. Сашо казва

  !! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са б.о.к.л.у.ц.и и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.m.s.b.r.ic.o,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!! ТОВА Е СТАРО, НО УБАВАТА НАДКА Е НАДГРАДИЛА, ЧЕ С НОВ ТЪПКАЧ, НОВО СЕМЙНО ЛОЖЕ И НОВО ЧАВЕ.

 24. Сашо - Перник, ж.к.Изток казва

  !!! Над.ежда Дой.чева е от гражданската квота на ВМРО и е номинирана за кмет на район Люлин – Столична община. Тя е израснала в Люлин и е сред най-разпознаваемите хора в района. Тя е сред най-популярните в социалните мрежи като администратор на Катастрофи в София, Забелязано в София и Люлин. Целта и е да не остават неразкрити нарушители и разбира се, превенция за #безопасностпопътищата. !!! СИМПАТИЧНА И МНОГО УМНА ЖЕНА. ДАЙТЕ СВОЯ ВОТ НА ДОВЕРИЕ. КАКО Е ТРЪГНАЛО ЧЕ СКОРО МОЖЕ ДА СТАНЕ И ЕВРОДЕПУТАТ.

 25. ДОЛУ ГНУСНАТА ЦИГАНКА НАДЕЖДА казва

  АБЕ САШО ОТ ПЕРНИК… ТИ СИГУРНО СИ ГНУСЕН МАНГАЛ КАТО ТАЯ ГНУСНА ЦИГАНКА НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА.
  КАК МОЖЕ ДА ПИШЕШ, ЧЕ ТАЯ МАНГАЛКА Е СИМПАТИЧНА И МНОГО УМНО?!
  МАЙ ТИ НЕ СИ МНОГО УМЕН.
  ТАЯ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА ТРЯБВА ДА Я РАЗЧЕКНАТ НА МЕГДАНА В ЛЮЛИН 7 ИЛИ В ПЕРНИК, НАЛИ СИ ОТ ПЕРНИК!
  ЗАРАДИ ТАКИВА ЦИГАНКИ ВЕЧЕ НЯМА ВМРО!!!

 26. безпартиен казва

  абе тая курва Надежда още ли е жива? нема ли кой да я разчекне. или па да я вкара в затвора? следствените органи кво спат/

 27. pg slot auto game казва

  pg slot autogame เว็บเกมตออนไลน์ PG SLOT ที่มาพร้อมระบบออโต้อย่างเต็มระบบ ทั้งการฝากถอน ที่รวดเร็วทันใจมากๆ แถมยังมีแอดมินคอยสอดส่องดูแลตลอด 24 ชั่วโมงอีกด้วย

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки