Само за дни са подадени над 120 проекта по новите програми на фонд „Култура“

0

- Advertisement -

Само за няколко дни по новите програми на Националния фонд „Култура“ вече има над 120 проекта. Това отчита министърът на културата Атанас Атанасов в ново видео в социалните мрежи.

За новите програми на фонд „Култура“ министерството пусна информация миналия петък, а по-късно същата вечер Атанасов публикува видеото от кабинета си, което породи скандал, и което на фона на класическа музика и бавен говор благодари на поздравилите го за рождения му ден седмица по рано.

След последвало второ видео миналата неделя с постиженията за изминалите сто дни Атанасов обеща и трето, посветено на фонд „Култура“ и то днес вече е публикувано във фейсбук страницата му.

„В момента са отворени програми, които имат за цел да помогнат на творческия сектор да се възстанови след тежките последици от Covid пандемията. Това видео е за всеки, който не вярва достатъчно, че има смисъл да опита, както и за всеки, който е опитал преди, но поради една или друга причина не е бил одобрен. За по-малко от седмица са подадени над 120 проекта. Отделно сроковете за реализирането на тези проекти са удължени и планираме допълнителни обучения и информационни дни. Сега е моментът да кандидатствате“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки