БСП откри предизборната си кампания на Бузлуджа

0

- Advertisement -

БСП откри предизборната си кампания на Бузлуджа сред близо 20 хил. симпатизанти, с послания за грижа за хората и за по-социална държава.

На историческата поляна под върха се провежда традиционният събор на левицата по случай 131 години от началото на организираното социалистическо движение в България. 

„За 6 месеца управление с дясна партия, доказахме, че социалната държава не е фикция, а реалност. БСП е държавно отговорна, фактор за стабилност в България и социален стълб в политиката“, каза председателят на БСП Корнелия Нинова на традиционния митинг под Бузлуджа.

„И знам, че тези млади хора ще ни подкрепят, защото ако БСП продължи ще имат безплатни лекарства за децата си и безплатни учебници до 12 клас. Да преизчислим всички пенсии и да увеличим вдовишката добавка, така както бяхме планирали да стане от 1опкомври. Тръгваме на тези избори с доказателства. Доказателства от тези последни 7 месеца. БСП за България държавно отговорна, фактор на стабилност и социален стълб в политиката“.

Корнелия Нинова още веднъж заяви, че президентът Румен Радев не е бил прав, когато е заявил, че правителството оставя хаос след себе си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки