Копейкин призова варненци да не спазват противоепидемичните мерки

0

- Advertisement -

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов призова варненци и българите да не спазват противоепидемичните мерки, стана ясно по време на брифинг на партията днес. Поводът е, че от утре и на територията на Варна се изисква носене на маски на закрито. Според него мерките са противоконституцонни. От „Възраждане „ще пуснат на сайта си инструкция за обжалване на евентуалните глоби и актове. Костадинов каза:

„Ще има подробна инструкция как и по какъв начин да обжалват тези актове, защото тези актове падат. Те са незаконни и за това падат. Три пъти съм бил глобяван досега и трите пъти съм печелил делата след като съм ги обжалвал в Административния съд. Не съм парадирал с това, че съм председател на политическа партия, нито пък съм бил и към онзи момент, когато съм водил делата, народен представител. Актовете са неиздържани. В този конкретен случай даже няма да се налага и помощ от адвокат. Всеки един човек ще може сам да си го попълни, съответно ще може и сам да си го пусне в съда.“

За предстоящите предсрочни парламентарни избори, Костадин Костадинов посочи, че партията му ще бъде първа политическа сила, а правителството на Кирил Петков е нанесло тотална щета на държавата и почти я е докарало до нова национална катастрофа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки