Жена шамаросва момче в двора на училище в София

0

- Advertisement -

Агресия на възрастен към дете. В социалните мрежи се появи видео, в което се вижда как жена се кара с непълнолетно момче. От кадрите изглежда, че тя подхожда нападателно към него, чуват се и коментари отстрани: „Не удряй детето”.

Майката на момчето, която е публикувала кадрите, твърди, че синът ѝ е получил 6 шамара от въпросната жена. Случката се разиграла в двора 23 СУ в София.

„След часовете времето било хубаво, децата си взели закуски и останали малко на слънце до тенис масата. Майката на негов съученик идва в двора, хваща сина ми за ръката, бие му 6 шамара, казва му, че ще му разбие носа и тогава се чува гласът на преподавателка, която казва да остави момчето”, разказва майката на потърпевшия. Тя призна, че синът ѝ и друго дете от класа имали конфликт от 1-2 седмици.

Майката на второто дете не пожела да говори.

От МВР пък казаха, че има два сигнала. Първият е от 24 октомври. Той е от мъж, който казва, че синът му е пребит от друго дете. След преглед в „Пирогов”, отиват в полицията и подават сигнала.

Вторият сигнал е от 25 октомври и е за конфликта, който се вижда във видеото.

Проверени са камерите на училището. „Не се виждат шамарите, за които говори родителят”, заяви пред Нова тв Нина Чанева, директор на 23 СОУ.

„Ние от Педагогическия съвет на училището не толерираме по никакъв начин тормоз и насилие над когото и да било. Поканихме на среща майките и децата. Жената призна за шамарите и се извини”, каза Чанева.

Оказва се обаче, че първият ден другото момче е било нападнато в двора.

Чанева обясни, че една от мерките, които ще бъдат взети, е родителите и децата да имат съвместни мероприятия в събота и неделя. Ще се работи и с психолози и детска педагогическа стая.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки