44 дисциплинарни производства по полицейския чадър над Георги Семерджиев

0

- Advertisement -

По случая с полицейския чадър над Георги Семерджиев са образувани 44 дисциплинарни производства. Това заяви в Благоевград министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и уточни, че ще бъдат наложени различни по вид и тежест наказания над провинилите се служители.

Дисциплинарните производства по случая Георги Семерджиев бяха образувани на три пъти. В рамките на една-две седмици ще приключат всички и резултатите ще бъдат обявени, заяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

По отношение на строителството на АМ „Тракия“ той подчерта, че резултатите са готови и следващата седмица ще бъдат представени.

„Резултатите са сходни  на тези, които бяха по отношение на количествата на работата. Както количествата на работата са силно занижени, така и качеството на вложените материали не е това, което трябва да бъде. Във всяко едно от нивата на настилката има вложени некачествени материали.“

Продължава разследването на инцидента в Бургас, при който загинаха двама полицаи.

„Резултатите са изключително неприятни, но ако има нещо позитивно в това е, че има коренна промяна в много отношения – по отношение на тактиката, по отношения на действията. Има изградени нови КПП-та. От повече от месец не е влизал автомобил с мигранти в Бургас. изключително сериозно обучение провеждаме на хората си там. Това се вижда и се оценява. Жалко е, че платихме изключително висока цена.“

Демерджиев допълни, че бившият директор на полицията в Кюстендил е понижен заради нерегламентираните срещи с политици, но отказа да издаде на каква служба е назначен Светослав Григоров.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки