И депутатите от БСП не искат Пловдивският панаир да е частен

0

- Advertisement -

И депутатите от парламентарната група на БСП заявиха, че са против Пловдивският панаир да е частна собственост.

Депутатът Иван Петков припомни, че градската организация на БСП Пловдив се е разграничила от действията на общинските съветници в Пловдив.

„Още преди три месеца Градската организация на БСП в Пловдив със свое решение, което беше изпратено до общинските съветници и медиите, сме се разграничили от хората, които влязоха в Общинския съвет от листата на „БСП за България“. Не един път сме информирали пловдивчани, а и днес искаме оттук да заявим ясно, че това са лица, изцяло контролирани от Георги Гергов.

Същото се случи и във Варна, където под диктовката на кмета Иван Портних, съветниците от ГЕРБ гласуваха да се върнат акциите на господин Гергов, а в този случай съветниците на БСП бяха против.

За това решение госпожа Нинова като вицепремиер изпрати писмо към областния управител да се направи всичко възможно, за да бъде спряна тази сделка. Беше заведено и дело в Административния съд. Направихме всичко възможно да бъде сигнализирана и прокуратурата и вече дълги месеци от там няма никакъв отговор“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки