В четвъртък тръгва делото срещу Станимир Рагевски за две убийства

0

- Advertisement -

Окръжната прокуратура в Бургас предаде на съд Станимир Рагевски обвинен за умишленото убийство на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния Юмер Мехмед. 

Теодора Бахлова е била убита  на 29 октомври 2020-та година от Станимир Рагемски с пистолет „Макаров“, със заличен фабричен номер. Той е извършил със същото оръжие и още едно убийство, на строителния работник Юмер Мехмед на 4 август 2021 година.

В канализация близо до помещението, където е било открито оръжието са намерени и части от тялото на отвлечената и убита жена.

Рагевски е с повдигнати обвинения и за незаконно притежание на оръжие, на боеприпаси. Както и на високорискови наркотични вещества – марихуана и смес от кокаин и пирацетам, които е разпространявал, предавайки ги на Деян Дичев. Той получи за лично укривателство присъда от 4 години и половина.  

Неизпълнени обещания за изплащане на средства за извършена работа е мотивът за убийството на 28 –годишния мъж. Спор с имуществен характер е причината за убийството на Бахлова Окръжният съд в Бургас е насрочил своето заседанието за 23 февруари.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки