Корнелия: ГЕРБ, ПП и ДБ са джендърски съюз!

0

- Advertisement -

„Сега двубоят е между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ и се следи кой ще е първа политическа сила. ПП и ГЕРБ не са алтернатива едни на други. ПП, ДБ и ГЕРБ са едно и също. И ще ви докажа през политики защо е така.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на среща с избиратели в Плевен, цитирана от пресцентъра на партията.

„Алтернативната на този десен, либерален, джендърски и военолюбив съюз, е БСП – лява, социална, национално отговорна партия. Ние сме против джендър идеологията, за неутралитет във войната и за мир, за запазване на българските паметници, за активна роля на държавата в икономиката”, допълни тя.

„Джендър идеологията вече е тук. Мислехме, че този проблем е забравен с отхвърлянето от Конституционния съд на Истанбулската конвенция и обявяването ѝ за противоконституционна. Но нищо подобно. Съдът по правата на човека в Страсбург осъди Литва за това, че беше спряла книжка в училищата за хомосексуално обучение. Европейският парламент преди две седмици прие решение да се ратифицира Истанбулската конвенция от името на Европа и да важи за всички държави, въпреки че шест държави сме против. Показахме ви вчера български учебници по „Човек и природата“, в които вече има такива текстове. Ние казваме, че хората над 18 години, пълнолетните, са свободни да решават как да живеят живота си и с кого. Те не бива да бъдат преследвани, не бива да допускаме хомофобия, език на омразата. Но децата не закачайте! Нашата битка е за българските деца. Искаме да спасим душите на българските деца, да спасим традиционното българско семейство и ценностите. Защото в този толкова противоречив свят, най-важното си остават най-близките ни хора – семейството и децата“, категорична е тя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки