Политическата ситуация у нас е една и съща супа – скука!

0

- Advertisement -

Като много скучна определи Мира Радева политическата ситуация. Една и съща супа. Много скучно и нелепо, посочи социологът. 

„Няма държавници. Искат да се изкъпят, без да се намокрят. Това няма как да стане. Къпането са целите, а мокренето са прегръдките и целувките. Те няма да го правят. Целите на всички политици е достъпът до публичните пари, но истината е, че ги използват и за собственото си его“, каза от своя страна банкерът Левон Хампарцумян.

„Мачът ще е малко селски. Той е на президентските хора, които разпределят парите срещу 20-ина фамилии, които държат много средства“, обясни финансистът. И даде пример с 3% внос на зърно от Украйна, което доведе до решение за спиране на вноса. „Всичко е интерес“.

Политологът Росен Стоянов заяви, че не се случва нищо необичайно. „Ще има предложение за кабинет, но той няма да бъде подкрепен от втората по големина партия. Ако някой си мисли, че втория мандат ще бъде успешен, дълбоко се заблуждава“, каза той.

По думите на Милен Керемедчиев план Б не е добър нито за България, нито за партиите. „ПП-ДБ имат по-малко козове“, заяви дипломатът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки