Брутално самоуправство! Вижте как копоите на петричкия кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков опитват да заграбят апетитен имот край ГКПП „Златарево“

0

- Advertisement -

Дългогодишният земеделски производител Емил Танчев е поредната жертва на корупционните практики в общ. Петрич, управлявана феодално от кмета от ГЕРБ Димитър Бръчков. В следващите редове ще прочетете за история, която разказва за опит да се заграби имот с фалшиви документи, преса от МВР и дори съдебно дело.

Бруталният случай на самоуправство от Бръчков и сие отива в прокуратурата, която да вземе отношение, преди България да бъде осъдена в Европейския съд по правата на човека заради грабежите от продажната администрация на Димитър Бръчков.

КАЗУСЪТ

Цялата драма се върти около факта, че през имота на Емил Танчев близо до ГКПП „Златарево“ минава незаконен път, който собственикът иска да бъде заличен, защото го няма по кадастър, за което е получил документ от дирекцията в Благоевград.

Емил Танчев (в средата) и брат му Димитър разказват за мафията, която действа в сянката на общ. Петрич

Започва дело, което умишлено се протака от администрацията на кмета Димитър Бръчков с неявяване на свидетели и различни процесуални хватки.

Понеже към имота има отношение и Гранична полиция, тъй като е близо до ГКПП „Златарево“, Емил Танчев пише до МВР-структурата, че ще загради терена, за да може 20-годишният му син му да започне да го използва за свой земеделски бизнес като кандидатства за европейско финансиране.

От „Гранична полиция“ изпратили план, според който проблемният път трябва да се изнесе извън частния имот както е по кадастрална карта. Планът е предаде на хората на Бръчков в общината и…дотам, никакво придвижване.

Спокоен, че е спазил закона, Танчев започва да строи оградата, с която да отдели своя парцел и да спре достъпа до незаконния път. В един момент, обаче, му се обадили, а после дошли и на мястото копоите на Бръчков от общината, които дори не се легитимират по законоустановения начин, но хитро придружени от полицаи от РПУ-Петрич, и казали: „Махай оградата!“

Служителите го уговорили да изчака два дни „да минат изборите“, тогава щели да му се решат проблемите. След като минал тоя срок Емил Танчев получил ново обаждане, след което в имота дошли бели якички от незаконно строителство към общ. Петрич, които го накарали да подпише документ, че дава достъп до незаконния път в имота си.

Оказва се, че въпросният документ не е подписан от кмета Димитър Бръчков, а от зам.-кмета инж. Минка Салагьорова, а заповедта се отнася за съвсем друг имот… Въпреки това Емил Танчев дава временен достъп до семейния имот, за който притежават всички нужни документи за собственост – нотариален акт, скици от кадастъра и т.н.

Табелата умишлено е поставена така, че да запуши действащ общински път…

Мръсните номера не свършват – след жалба на брата на земеделеца Димитър Танчев от АПИ преместили указателна табела така, че да запуши съседен общински път и така да имат нов коз да искат да ползват имота им и незаконния друм в него.

Според ощетените целта е да се обслужат частни интереси – ако се ползва незаконният път, който сече имота им, два общински пътя в съседство – №9 в землището на с. Долна Крушица и №116 ареала на с. Габрене стават неизползваеми и след време на основание отпаднала необходимост ще могат са се продадат като един голям имот. Всичко това за сметка на закона и личната собственост на семейство Таневи.

С врътката от администрацията на Бръчков се отнемат и 13 метра лице към главния път, което също е примамлив бонус за корупционерите.

И до момента общината под кубинката на Димитър Бръчков отказва да даде решение за ползване на собственика на имота Емил Танчев, като се позовава на дело, което не се движи заради спънки от самата община…

Целия скандал може да проследите във видеото:

Братята Димитър и Емил Танчеви са убедени, че кметът Бръчков управлява общината като феодал и извън рамките на закона, което Narod.bg вече доказа на няколко пъти с осветлените далавери за милиони, които в крайна сметка ще отведат кмета от ГЕРБ там, където му е мястото – на подсъдимата скаймека.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки