Борисов: Надявам се Васил Божков да е дошъл да реши проблемите си с правосъдието

0

- Advertisement -

„Искрено се надявам Васил Божков да е дошъл да реши проблемите си с правосъдието, ако е невинен да си изчисти името си, ако е виновен – имаме съдебна система“, каза  Бойко Борисов.

Във врачанското село Лиляче Бойко Борисов се срещна с членове и симпатизанти на Герб, и кметове и общински съветници от партията.

„Решил човекът – върнал се. Какво повече да коментирам? Хиляди пасажери идват и се връщат. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко и това е изяснено. Какво ме питате сега? Аз истински се надявам господин Божков да е дошъл да си реши въпросите с правосъдието. Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен – имаме съдебна система. Това мога да кажа. Иначе, никакво притеснение защото от него, от хазарт, от подобни неща, това, което съм го коментирал, съм го казал и в Прокуратурата, на няколко разпити сме били и затова считам, че повече няма какво да добавя по темата“.

Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в село Лиляче, Община Враца, на мероприятие на младежката организация на партията. Ще видим как ще продължим да участваме в тази „сглобка“, добави той.

„Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100%, изключвам външното министерство“, посочи Борисов. 

Вътрешният министър заслужава да бъде питан защо смени и кой го накара да смени ръководители на областни структури, посочи още Борисов. Той добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и ръководствата на много други структури. 

Този главен секретар е гласуван от Министерския съвет, разбира се, че той не се справя, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов посочи още, че е притеснително и това, което се случва с цените на горивата, защото по думите му те се вдигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-много. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки