Приеха оставката на Иван Тотев като областен лидер на ГЕРБ – Пловдив

2

- Advertisement -

Изпълнителната комисия на ГЕРБ разгледа и прие оставката на областния координатор на ГЕРБ – Пловдив Иван Тотев, се съобщава в прессъобщение на партията.

В мотивите си за оставката Тотев посочва, че желае да завърши политическия си цикъл от началното структуриране на местната партийна организация, през спечелването на кметските мандати през 2011, 2015 и 2019 г. и работата си като народен представител.

ИК на ГЕРБ прие оставката и благодари на Иван Тотев за работата му през годините. 

За временно изпълняващ длъжността областен координатор на ГЕРБ – Пловдив, Изпълнителнатакомисия е назначила кметът на район „Западен“ Димитър Колев. 

На този етап Тотев запази мълчание, но е публикувал позицията си на личната си фейсбук страница. Ето какво написа той:

„Идва време, в което човек трябва да предаде щафетата и затвори даден цикъл от живота си. След 15 години като областен координатор на #ГЕРБ в Пловдив, след много понесени рани, спечелени битки и победи, мисля, че е време да предам ръководството на ГЕРБ в града. Благодаря на всички колеги, приятели и съмишленици, с които съм работил на тази позиция от 2008-ма година до момента! Ще продължа да работя с цялото си сърце, душа и любов за каузата, наречена ГЕРБ и утвърдения от #Пловдив. P.S. Колеги, стягайте се, предстои ни много работа!“

От ГЕРБ съобщават, че е приключил процеса по разглеждане на номинациите за кметове и общински съветници на партията, направени от местните структури. 

Партията ще регистрира пълни листи за общински съветници във всички 265 общини. Днес предстои окончателното утвърждаване на кандидатите. 

На места ГЕРБ ще подкрепи за кметове независими кандидати, издигнати от инициативни комитети или ще участва в местни коалиции. В листите за съветници ще бъде даден път на на членове на Младежки ГЕРБ и представители на гражданска квота, а в листите за общински съветници ще има минимум с 50% нови лица.

В следващите дни утвърдените листи и необходимите документи за регистрация на кандидатите за кметове и общински съветници ще бъдат изпратени до областните ръководства на партията, които ще регистрират кандидатите в Общинските избирателни комисии.

2 Коментара
  1. Сашо казва

    !!! надежда дойчева – 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и видеоклип за доказателство. Тая мангалка на дойчева се има за по чиста българка от Кобилкина. Надка има сурат като на зла вещица и лош човек но майче не е само външно. Надке че мишките и хамстерите са къде че къде по симпатични от теб бе.

  2. Сашо казва

    надежда дойчева и полина станчева хамид

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки